Elizabete Bruksle kaifo par rakstainām zeķēm (18)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunā veļas veikala "Wolford" atklāšanā daudz ko varēja noklausīties, jo biznesa lēdijas, izrāvušās no darba dunas, par spīti nogurumam, ar kāri sačukstējās par saviem iespaidiem - rādīja taču izcilu dizaineru radīto veļu.

Jāatzīstas - mēs noklausījāmies visnotaļ intīmās dāmu čalas, bet tāda jau ir veļas prezentāciju specifika. Tā advokāte un kāda televīzijas raidījuma seja Elizabete Bruksle draudzenei pauda, ka ne par kādu cenu neatteiktos no gaišas veļas. Savukārt par patiesu aizraušanos jāuzskata Elizabetes vājība pret rakstainām zeķēm, kādu veikala atklāšanā nebija mazums - no Karla Lagerfelda un Emilio Pucci līdz Vivjenai Vetsvudai. Stila un labas mantas pazinēja žurnāliste un stiliste Žanna Dubska turpat blakus kādai kolēģei atzinās, ka "Wolford" zeķubikses praktiski nav iespējams saplēst divu gadu laikā, pati esot to pārbaudījusi. Pasākuma vadītājs Arnis Līcītis gan personīgās domas par dāmu veļas noslēpumiem paturēja pie sevis, vienlaikus aicinot klātesošos kungus neslēpt savu sajūsmu par modeļu skatē redzēto.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu