Verpakovskis: pēc ziemas brīvdienām neizšķirts Kijevā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ukrainas futbola komanda Kijevas "Dinamo" ceturtdien UEFA kausa izcīņas "play off" pirmās kārtas pirmajā spēlē savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 ar Spānijas vienību "Villarreal". Tajā pašā laikā Maskavas CSKA Krasnodarā ar 2:0 uzvarēja Lisabonas "Benfica". Laukumā izgāja "Dinamo" un CSKA spēlējošie Latvijas izlases futbolisti Māris Verpakovskis un Jurijs Laizāns.

Kijevā mačā ar "Villareal" Latvijas izlases uzbrucējs Māris Verpakovskis maču sāka uz rezervistu soliņa, bet laukumā uz maiņu devās 55. minūtē. Atbildes spēle notiks 24.februārī Spānijā.

Latvijas izlases pussargs Jurijs Laizāns (att.) uz maiņu laukumā devās tikai 81.minūtē, kad rezultāts jau bija 2:0 CSKA labā. Arī šo komandu atbildes spēle notiks 24.februārī, Portugālē. Citās spēlēs: "Olympiakos" (Grieķija) - "Sochaux" (Francija) 1:0 (1:0), "Fenerbahce" (Turcija) - Saragosas "Real" (Spānija) 0:1 (0:0), "Basel" (Šveice) - "Lille" (Francija) 0:0, Grācas GAK (Austrija) - "Middlesbrough" (Anglija) 2:2 (0:0), "Heerenveen" (Nīderlande) - Ņūkāslas "United" 1:2 (1:0)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu