Valeiko, Oberšats un Valters turpina cīņu FIBA Eiropas līgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uzvaras FIBA Eiropas līgas grupu turnīra pēdējās spēlēs otrdien izcīnīja latviešu basketbolistu Edmunda Valeiko, Sanda Valtera un Daiņa Oberšata pārstāvētie klubi.

Valeiko vienība "Kyiv" no Ukrainas vakar A grupas mačā ar 96:92 viesos pārspēja Bulgārijas klubu Sofijas CSKA. Valeiko izcēlās ar pieciem gūtiem punktiem. Ar astoņām uzvarām "Kyiv" savā grupā ir garantējuši otro vietu, kas ļauj turpināt cīņu par FIBA Eiropas čempiontitulu. Labas izredzes saglabā arī UNICS un Kaspars Kambala, kas pagaidām A grupā ieņem trešo vietu un pēdējā spēlē savā laukumā tiksies ar grupas pastarīšiem BC "Fersped" B grupā cits ukraiņu klubs "Azovmaš", kurā spēlē Sandis Valters, savā laukumā pārliecinoši ar 90:66 uzvarēja vācu "BS/Energy". Valters guva astoņus punktus un izdarīja trīs rezultatīvas piespēles. Ar deviņām uzvarām "Azovmash" savā grupā ieņēma trešo vietu. C grupā Nīderlandes klubs "Demon Astronauts" savā laukumā ar 66:63 uzvarēja Turcijas komandu "Tuborg". Latvietis Dainis Oberšats guva 10 punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, bet viņa komanda finišēja ceturtajā vietā - apsteidzot gan "Anwil", gan "Dexia Mons-Hainaut", kas ar 102:106 atzina Krievijas kluba "Himki" pārākumu. Vaikulis guva septiņus punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu