Koncertturneja ar "R.E.M." iedvesmojusi "Prāta vētru" (23)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Koncertturneja ar "R.E.M." grupai "Prāta vētra" bijusi ļoti veiksmīga un iedvesmojusi jauna albuma veidošanai.

"Prāta vētras" dalībnieki tikai vakar vakarā atgriezušies Latvijā un vēl jūtas noguruši no intensīvās koncertēšanas, bet jau pēc pāris dienām plāno doties uz Kopenhāgenu, lai turpinātu darbu pie jaunā albuma.

Kopīgo koncerttūri ar "R.E.M." mūziķi vērtē kā ļoti izdevušos. Par tās iespaidīgāko koncertu "Prāta vētra" uzskata tieši uzstāšanos Rīgā.

"Tas bija viens no emocionāli iespaidīgākajiem koncertiem tāpēc, ka notika mājās, un arī tāpēc, ka "R.E.M." solists Maikls Staips negaidīti paziņoja, ka vēlas koncerta noslēgumā uz skatuves aicināt arī "Prāta vētru". Puiši jau bija izklīduši, un mēs viņus dabūjām meklēt pa visu zāli," atcerējās grupas menedžere Guna Zučika.

Īpašs satraukums pirms koncerta Rīgā bijis jūtams ne tikai "Prāta vētras" dalībniekos, bet arī "R.E.M." mūziķos.

"Mums izveidojās ļoti labas attiecības gan ar "R.E.M." mūziķiem, gan pavadošo personālu. Viņi bija ļoti laipni un uzmanīgi. Daži no viņiem pat noskatījās vairākas "Prāta vētras" uzstāšanās. Ir skaidrs, ka "R.E.M." būs vislabākās atmiņas par mūsu grupu, un arī kontakti mums tagad ir," uzsvēra Zučika.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu