"R.E.M." aicina uz pasākumu ierasties laicīgi (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Slavenās amerikāņu grupas "R.E.M." koncerta organizatori aicina šovakar uz pasākumu Ķīpsalas hallē ierasties laicīgi.

Ieeja Ķīpsalas halles teritorijā būs no plkst.18. Īpašie viesi - grupa "Prāta vētra" - uz skatuves kāps plkst.20, savukārt "R.E.M." savu uzstāšanos sāks ap plkst.21.

Organizatori aicina koncerta apmeklētājus ierasties laikus, tādējādi izvairoties no drūzmēšanās pie ieejas. Pie ieejas apmeklētāji drošības apsvērumu dēļ tiks pārmeklēti. Apmeklētāji ar fotoaparātiem un video tehniku hallē netiks ielaisti.

Lai neradītu pūli garderobēs, koncerta apmeklētāji tiek aicināti iespēju robežās virsdrēbes atstāt automašīnās.

Tiem koncerta apmeklētājiem, kuri uz koncertu ieradīsies ar savām automašīnām, tiks nodrošināta maksas autostāvvieta.

Kā informēja koncertaģentūra "FBI", "R.E.M." dalībnieki Rīgā ieradās šonakt. Grupa paspēja iekārtoties viesnīcā un devās vakariņās uz restorānu "Vincents", kur "R.E.M." dalībniekiem pievienojās slavenais rokmūziķu fotogrāfs un videoklipu režisors Antons Korbīns.

Grupas tehniskais aprīkojums no Prāgas tika atgādāts ar sešiem kravas furgoniem. Grupas gaismas, skaņas un video aparatūru, kā arī dekorācijas Latvijā apkalpos 60 tehniskie darbinieki, kas ierodas kopā ar grupu, un aptuveni 100 darbinieki no Latvijas tehniskā aprīkojuma firmām.

Šajā pēcpusdienā grupai paredzēts iepazīties ar Ķīpsalas halli, kur notiks koncerts, kā arī skaņas un gaismas mēģinājums.

Biļetes uz "R.E.M." koncertu vēl var iegādāties "Biļešu servisa" kasēs.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu