"Prāta Vētra" pievienojas "R.E.M." Eiropas koncertturnejā (9)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Populārā Latvijas grupa "Prāta Vētra" svētdien Itālijas pilsētā Bolcāno pievienojās pasaulslavenajai grupai "R.E.M." Eiropas koncertturnejā.

"Prāta Vētra" koncertturnejā būs "R.E.M." īpašie viesi 10 koncertos. Pirmais koncerts bija pilnībā izpārdots un grupu uzstāšanos vēroja 7500 cilvēki, kuri bija ļoti atsaucīgi un ar sajūsmu uzņēma "Prāta Vētru".

"Mēs kā īpašie viesi esam spēlējuši daudz un dažādu grupu koncertos, bet šis bija īpašs koncerts. Pirms koncerta "Prāta Vētru" apciemoja visi grupas "R.E.M." dalībnieki. Mēs sasveicinājāmies, parunājām, iedzērām pa glāzei šampanieša. Grupas "R.E.M." solists pirms mūsu uzstāšanās kāpa uz skatuves un publikai pieteica mūsu uzstāšanos. Tas bija lieliski!" stāsta grupas "Prāta Vētra" taustiņinstrumentālists Māris Mihelsons.

Pirmajiem diviem "Prāta Vētras" koncertiem seko arī Latvijas Televīzija. Vēlāk šos iespaidus varēs redzēt raidījumā "Aculiecinieks".

25. janvārī "R.E.M" viesosies Ķīpsalas hallē. Koncertā grupa prezentēs savu jaunāko studijas albumu "Around The Sun".

Grupa "R.E.M." dibināta 1980. gadā ASV. Gadu gaitā "R.E.M." izdevusi 12 albumus - jaunākais ieraksts "Around The Sun" izdots šogad. Grupa pasaulē iemantojusi milzīgu popularitāti ar dziesmām "What''s The Frequency Kenneth?", "Losing My Religion", "Everybody Hurts", "Man On The Moon" un citām. 26. janvārī grupa koncertēs Igaunijā.

Biļetes uz koncertu vēl pieejamas "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās, savukārt interneta portālā www.ticketservice.lv vēl pāris dienas iespējams rezervēt fanu zonas biļetes.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu