Latvijas tirgū ienāks viens no lielākajiem Austrijas apdrošināšanas koncerniem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar AS "Latvijas Krājbanka" ("Krājbanka") starpniecību Latvijas apdrošināšanas tirgū ienāks viens no lielākajiem Austrijas apdrošināšanas koncerniem - "Grazer Wechselseitige Versicherung Aktiengesellschaft" (GRAWE), informēja bankas Sabiedrisko attiecību un reklāmas pārvaldes vadītāja Līga Krapāne.

Pērn rudenī "Krājbanka" noslēgusi sadarbības līgumu ar GRAWE par dzīvības apdrošināšanas pakalpojumu pārdošanu, izmantojot klientu apkalpošanas centru tīklu Latvijā. "Mūsu uzņēmumus vieno ne tikai patiesa savstarpēja uzticēšanās, kas izveidojās sadarbības plānošanas sarunu gaitā, bet arī abu pušu profesionālās darbības ievērojamā vēsturiskā pieredze Latvijā un Austrijā, kā arī kopīgs skatījums uz veiksmīgu un ilgu nākotnes kopdarbību Latvijas apdrošināšanas tirgū," norāda "Krājbankas" prezidents Andris Nātriņš. GRAWE ir dibināta 1829.gadā, šogad kompānija svin 176.gadadienu. GRAWE koncernā ietilpst 17 meitas uzņēmumi, kuri darbojas trijās jomās - apdrošināšanas, banku un nekustamo īpašumu. Savukārt "Krājbanka" aizvadītajā gadā svinēja 80 gadu jubileju. "Krājbanka" piedāvās GRAWE dzīvības apdrošināšanas pakalpojumus, ar kuru palīdzību var ne tikai apdrošināt dzīvību, bet arī veidot uzkrājumu. 13.janvārī plkst.12 viesnīcā "Reval Hotel Latvija" notiks prezentācija "Uzticēšanās vieno!". Pasākumā piedalīsies "Krājbankas" prezidents Andris Nātriņš, Štīrijas zemes ekonomikas ministrs Geralds Šopfers, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Andris Ozols, GRAWE ģenerāldirektors un valdes priekšsēdētājs Otmārs Ēderers, "GRAWE Academy International" ģenerāldirektors Mihaels Rihters un "Krājbankas" Produktu attīstības pārvaldes vadītāja Dita Danosa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu