TV kanāli janvārī piedāvā jaunumus (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

LNT janvārī skatītājiem piedāvās populārā aktiera un mūziķa Vila Smita filmas, pavēstīja LNT pārstāve Lea Liepiņa. Savukārt TV3 janvārī skatītājiem sola demonstrēt jaunu realitātes šovu un seriālus. LTV - arī pārmaiņas raidījumos.

17. janvārī LNT demonstrēs 1999. gada piedzīvojumu komēdiju "Mežonīgie rietumi", bet 24. janvārī Smitu varēs redzēt policistu piedzīvojumu komēdijā "Sliktie zēni", kas uzņemta 1995. gadā. Savukārt 31. janvārī Smits būs redzams kopā ar Tomiju Lī Džonsu komēdijā "Vīri melnā".

Smits, šobrīd ir viens no vispopulārākajiem komiķiem, slavenākajiem un pieprasītākajiem Holivudas aktieriem, skatītāju iebalsots arī starp piecdesmit pasaules skaistākajiem cilvēkiem.

2003. gada oktobrī Smits paziņoja, ka pēc trim gadiem vairs nepiedalīšoties spriedzes filmās: "Tikko man palika 35 gadi un domāju, ka varbūt vēl kādus trīs gadus piedalīšos spriedzes filmās. Kad sasniedz 40 gadu vecumu, ir laiks izvēlēties lomas, kas ir būtiskas ar ko citu. Būt jauki izdarīt kādas nopietnas lietas. Ja nu vienīgi "Sliktie zēni III" tiktu uzņemti, bet citādi – kas zina?"

TV3 Jau 2. janvārī telekompānija piedāvās jaunu realitātes šovu par iecienīto pārvērtību tēmu – "Remontējam ģimeni!". Šovā grandiozām pārvērtībām pakļauti ne vien atsevišķi cilvēki un viņu ģimenes, bet arī šo cilvēku mājas. Šova "Remontējam ģimeni!" mērķis ir palīdzēt cilvēkiem atgūt dzīvesprieku, labiekārtojot viņu dzīves. Tāpēc šova dalībnieki ir ģimenes, kuru mājās visai ģimenei kļuvis par šauru, kuru mājās remonts nav taisīts gadiem ilgi.

Savukārt seriāla "Sekss un lielpilsēta" fanēm TV3 turpmāk piedāvās seriālu "Mis savedēja" ar Alīsiju Silverstoni galvenajā lomā. Filmā Silverstones atveidotā varone Keita Foksa ir ne vien veiksmīga šķiršanās lietu advokāte tēva juridiskajā firmā, bet arī apskaužami talantīga. savedēja. Ilgu laiku šo nodarbi Keita neuztver pārāk nopietni. Taču kāda veiksmīgi apprecējusies slavenība intervijā reiz izpļāpājas, ka savu mīļoto vīrieti sastapusi, pateicoties "savedējai Keitai", un runas par Foksas jaunkundzes talantu izplatās vēja ātrumā.

Seriālu "Mis Savedēja" producējis vairākām "Emmy" balvām godalgotais producents Darens Stārs, kurš Latvijā pazīstams kā viens no seriālu "Sekss un lielpilsēta", "Melrouzpleisa" un "Beverlizhilza 90210" veidotājiem.

Savukārt no 8. janvāra sestdienu un svētdienu rītos TV3 rādīs ģimenes situāciju komēdiju "Malkolms pa vidu". Seriāls stāsta par kādas vidusmēra amerikāņu ģimenes dzīvi. Ģimenē ir četri brāļi, kas nemitīgi ķildojas, un viņu vecāki, kuri nespēj vien sagaidīt, kad beidzot jaunākais dēls kļūs pilngadīgs. Seriāls piedāvā šīs ģimenes vidējā dēla Malkolma skatījumu.

Asāku izjūtu cienītājiem no 8. janvāra svētdienu pēcpusdienās TV3 demonstrēs dokumentālo filmu "Krokodilu mednieks", kurā iemūžināti patiesi kadri par pasaulē slaveno krokodilu mednieku Stīvu Īrvinu.

LTV Latvijas Televīzija (LTV) 2005.gadu sāks ar jaunu raidījumu par notikumiem pasaulē, kultūras programmām, mainīsies arī ziņu raidījuma "Panorāma" korespondents Briselē.

Televīzijas Ziņu dienesta vadītājs Gundars Rēders pastāstīja, ka turpmāk nedēļas nogalē būs skatāms raidījums "Apkārt pasaulei", kurā informatīvi izklaidējošā veidā stāstīs par notikumiem ārzemēs.

Paredzams, ka jaunā raidījuma ieviešana palielinās ziņu raidījumu īpatsvaru LTV pirmajā kanālā. Rēders norādīja, ka žurnālista un producenta Dīva Reiznieka veidotajā "Apkārt pasaulei" 15 minūšu laikā varēs uzzināt par "interesantiem cilvēkiem, notikumiem no interesanta skatpunkta", kas līdz šim neesot bijis raksturīgs Latvijas televīzijās

Rēders klāstīja, ka raidījumā dominēs starptautisko ziņu aģentūru materiāli, taču būšot arī ciešāka sadarbība ar LTV ārvalstu korespondentiem gan Baltijas valstīs, gan citur Eiropā.

Savukārt no februāra pārraides par ārzemēs notiekošo papildinās "Eiropa šodien", kas specifiski pievērsīsies aktualitātēm Eiropas Savienībā (ES) un citur Eiropā, apstiprināja Rēders.

Katru darbdienu iecerētajā ziņu raidījumā "Eiropa šodien" uzsvērs gan Latvijas un ES, gan Latvijas un Eiropas attiecības un to ietekmi uz cilvēku dzīvi. "Lai Latvijas iedzīvotājiem būtu lielāka skaidrība par ES gan politiskā, gan sabiedriskā līmenī," klāstīja Rēders. Viņš piebilda, ka Latvijas un pārējās Eiropas saites kļūst arvien ciešākas, jo palielinās biznesa kontakti un ceļojumu skaits. Latvijas iedzīvotājiem notikumi ES ir aktuāli, atzīmēja Rēders. Savukārt ilggadējais ārzemju notikumiem veltītais raidījums "Globuss" beigs pastāvēt.

Televīzija arīdzan paredzējusi jaunas kultūras programmas, skatītājiem piedāvājot kinofilmas un pasaules mūziku. Jau otrdien sāksies kinofilmu cikls "Kino baudītājiem", bet vēlāk arī Francijas dokumentālo filmu cikls "Leģendas un īstenība", kā arī ASV un Kanādas mākslas filmas visai ģimenei un animācijas filmu sērijas, kas uzņemtas pēc dāņu rakstnieka Hansa Kristiana Andersena pasakām.

Toties raidījums "Vakara intervija" taps par ikmēneša dokumentālo filmu ciklu "Redzes atmiņa". Ēterā atgriezīsies arī raidījums "Eiropas muzikālās pilsētas", vēstīts mājas lapā.

Savukārt par "Panorāmas" korespondentu Briselē janvārī kļūs līdzšinējais ziņu producents Arnis Krauze. Viņš darbā nomainīs Ansi Bogustovu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu