Vecgada vakarā Rīgas klubi piedāvā izklaides dažādām gaumēm

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vecgada vakarā draiska rosība valdīs daudzos Rīgas klubos, kur notiks Jaunā gada sagaidīšanas svinības.

Pasākumu vēriens un atpūtas veidu piedāvājuma klāsts atkarīgs no katra kluba specifikas un iespējām.

Īpašas Jaunā gada sagaidīšanas svinības paredzētas klubā "Essential" un bijušā kino "Oskars" telpās, kur Vecgada vakarā viesosies pasaulslavenā deju mūzikas grupa "Bomfunk MCs", aģentūrai BNS pavēstīja koncertaģentūrā "Promotion".

Jaunā gada sagaidīšanas pasākumā "Bomfunk MCs" uzstāsies ar atraktīvu un dinamisku divu stundu programmu, atskaņojot slavenos hitus un kompozīcijas no sava jaunākā albuma "Reverse Psychology". Grupa svinībās uzstāsies piecu cilvēku sastāvā, un to papildinās četri dejotāji.

Vēlāk pasākuma apmeklētāji varēs izklaidēties videodiskotēkā, kurā uz lielā kino ekrāna tiks rādīta pagājušā gada populārāko video klipu izlase. Par apmeklētāju labsajūtu rūpēsies Ufo.

Pēc koncerta pasākuma apmeklētāji varēs iekļūt blakus esošajā klubā "Essential" par brīvu.

Biļetes uz "Bomfunk MCs" svinībām iepriekšpārdošanā var iegādāties visās "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās. Iepriekšpārdošanā biļetes var iegādāties par 10 latiem, vēlāk tās kļūs dārgākas.

Ierasti savdabīgas būs Jaunā gada svinības Vecrīgas alternatīvās mūzikas klubā "Depo". Klubā 2005.gadu varēs sagaidīt kopā ar pieredzējušo alternatīvās mūzikas grupu "Inokentijs Mārpls" un tās līderi Dambi, kas piedāvās alternatīvās mūzikas cienītāju aprindās leģendārās dziesmas "Eu", "Priekšniek", "Revolucionārs", "Konfektes", "Asins līst", "Vergi vergo", "Deputātu rokenrols". "Inokentijs Mārpls" svētku naktī sola kādu īpašu pārsteigumu - grupai piebiedrosies jauns dalībnieks ar instrumentu, kurš kolektīva daiļradē vēl nekad nav izmantots, aģentūrai BNS pavēstīja klubā.

Grupas koncerta starplaikos alternatīvo mūziku atskaņos Guntis. Mazajā zālē skanēs "house", "electro" un "drum''n''bass" mūzika dīdžeju Dnipro, Nikotīns un Shurez izpildījumā.

Savukārt "Depo" pirmajā stāvā muzicēs "The Journalists Entertaiment" ar pasākumu "Boogie Woogie New Year''s Night @ "Depo"", kurā dīdžeju lomās iejutīsies vairāki pazīstami žurnālisti - Kārlis Dagils, Sharms, Plaa un Toms Grēviņš.

Biļetes uz Jaunā gada ballīti klubā "Depo" maksā no trim līdz sešiem latiem.

Vecrīgas klubā Spalvas pa gaisu Vecgada vakarā muzicēs grupa "Red Bee", kurā dzied bijusī realitātes šova "Talantu fabrika" dalībniece Indrra. Vēl mūziku atskaņos klubā iecienītais dīdžejs Šahs.

Pasākumā notiks dažādas loterijas un viktorīnas, kurās varēs laimēt balvas, piemēram, kluba dāvanu kartes, ieejas kartes un balvas no kluba labvēļiem. Kluba interneta lapā teikts, ka pasākumā būs arī "lielais ekrāns ar Vairas kundzi fonā". Klubā "Spalvas pa gaisu" Vecgada vakarā varēs iekļūt par pieciem latiem.

Jaunā gada svinības notiks arī klubā "Alcatraz", kur līksmotājus priecēs aktieru duets Voldemārs Šoriņš un Zigurds Neimanis, kā arī dīdžeju atskaņotā mūzika. Klubā varēs iekļūt par 15 latiem, vēstīts kluba interneta lapā.

Sagaidīt 2005.gadu leģendārā Čikāgas gangstera Al Kapones stilā piedāvās jaunais klubs "Decolte", kas atrodas savulaik iecienītā kluba "Cita opera" telpās, pavēstīja klubā.

Pasākuma programmā būs varietē programma, ūdens deju šovi, varēs mieloties ar izsmalcinātiem ēdieniem un dzērieniem, bet par muzikālo pavadījumu rūpēsies "Latvian Blues Band". Klubā "Decolte" Jauno gadu varēs sagaidīt tie, kas nežēlos 60 latu.

Savukārt Vecrīgas kluba "Nautilus" interneta lapa informē, ka 31.decembrī klubs piedāvās pasākumu "Cabare Night 2005". Klubā gaidāms īsts karnevāls ar maskām un kabarē mūzikas simbioze ar mūsdienīgiem "house" ritmiem. Ieeja klubā maksās no 12 līdz 25 latiem.

Demokrātiskas Jaunā gada sagaidīšanas svinības piedāvās klubs "Pulse". Tā interneta lapā teikts, ka ieeja klubā pirms pusnakts maksās tikai divus latus, tiesa, vēlāk tā būs dārgāka. Klubā mūziku atskaņos dīdžeji, būs šampanietis un svētku instalācijas.

Par trim latiem svētku naktī varēs priecāties klubā "Zup Zup Lounge", kur notiks "New Year Party". Pasākumā mūziku atskaņos dīdžejs Inguss, katrs apmeklētājs tiks cienāts ar šampanieti, būs arī salūts. Klubs darbosies līdz pēdējam apmeklētājam.

Vecrīgas klubā "Kaļķu vārti" pastāstīja, ka Vecgada vakarā notiks divas svinības. "Kaļķu vārtu" restorānā viesus izklaidēs TV3 raidījuma "Bez tabu" vadītājs Juris Šteinbergs, uzstāsies Jānis Stībelis un Linda Leen.

Restorāna apmeklētāji varēs mieloties pie bagātīgi klāta galda, arī par dzērieniem nebūs jāmaksā. Tiesa, iespēja svinēt restorānā būs par 79 latiem. Restorāna svinību apmeklētāji varēs bez maksas doties uz klubu "Kaļķu vārti", kas atrodas ēkas pagrabā.

Savukārt klubā svētkos muzicēs grupa "Tumsa". Pasākuma apmeklētāji pusnaktī tiks cienāti ar šampanieti un torti. Ieeja klubā maksās 15 latu.

Mūzikas akadēmijas Studentu klubā Vecgada vakarā notiks pasākums "Happy Funk - Inda - Haus". Svinībās par mūziku rūpēsies dīdžejs Chill, notiks dažādas atrakcijas un loterijas. Balvu fons ir intriģējošs - tiks izspēlētas 20 ieejas kartes divām personām uz kluba rīkotajiem pasākumiem visu nākamo gadu, kā arī valkājamas un lietojamas mantas ar Studentu kluba simboliku. Visu nakti abās kluba zālēs rādīs videoprojekcijas, kurās daudzi pastāvīgie kluba apmeklētāji varēs atpazīt sevi.

Studentu klubā 2005.gads tiks sagaidīts ar šampanieti un prezidentes uzrunas noskatīšanos uz lielā ekrāna. Cenas būs diezgan demokrātiskas - Mūzikas akadēmijas studenti pasākumā varēs iekļūt par latu, citiem studentiem būs jāmaksā divi lati, bet tie, kas nestudē, maksās trīs latus.

Literāri muzikālajā klubā "Četri balti krekli" pastāstīja, ka Vecgada vakarā gaidāmas svinības ar grupām "Dakota" un "Labvēlīgais tips", turklāt pusnaktī kluba apmeklētāji tiks cienāti ar šampanieti un piparkūkām.

Interesanti, ka identiska vakara programma paredzēta klubā "Jelgavas baltie krekli", jo Jaungada naktī abas grupas paspēs uzstāties gan Jelgavā, gan Rīgā. Rīgā līksmotājus ar latviešu mūzikas meldijām priecēs dīdžejs Pēteris.

Ieeja klubā "Četri balti krekli" maksās deviņus latus, bet "Jelgavas baltajos kreklos" - piecus latus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu