Rīgā Jauno gadu varēs sagaidīt lielās un krāšņās ballēs (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vairākas Rīgas izklaides vietas Vecgada vakarā piedāvās Jaunā gada sagaidīšanas pasākumus, kas paredzēti lielam apmeklētāju skaitam.

Vecgada vakarā Ķīpsalas hallē notiks pasākums "Trakoti labā ballīte", kurā svētku noskaņas viesīs vairākas populāras grupas un dažādas atrakcijas, aģentūra BNS uzzināja mūzikas ierakstu kompānijā "Platforma Records".

Vecgada vakarā līksmotājus priecēs "Autobuss debesīs" un "re:public", bet pusnaktī gaidāms salūts un dažādi pārsteigumi. Jaunā gada pirmajās minūtēs Ķīpsalas hallē sāksies grupas "Jumprava" 20 gadu jubilejas svinības, bet vēlāk muzicēs Ivars Pētersons ar grupu un dīdžejs Agris Semēvics.

Pasākumu rīko izstāžu sabiedrība BT1 un mūzikas ierakstu kompānija "Platforma Records" sadarbībā ar TV5. Biļetes maksās no pieciem līdz 12 latiem.

Savukārt "Sapņu fabrikā" Vecgada vakarā notiks muzikālā iestudējuma "Cabaret" izrāde, kurā piedalīsies aktieri, ansamblis "Orchestra d''Exstasy" (grupa "Sweetwaterz" un viesmūziķi), Bellindas lomā atkal iejutīsies Linda Leen, vienu no izrādes personāžiem attēlos arī bijušais grupas "Caffe" solists Intars Busulis.

Dejotāji būs no trim deju grupām - "Fandango", "Spirit" un "Ķengurroks". Konferansjē lomā šajā iestudējumā iejutīsies Dailes teātra aktieris Dainis Gaidelis, bet par brīnumiem gādās magi Jeļena un Genādijs Paļčevski.

Izrādes režisors ir Viktors Runtulis, muzikālais direktors Kārlis Lācis, galvenā horeogrāfe Elita Bukovska, stiliste Mairita Lamberte, daļu no tērpiem veido modes mākslinieks Dāvids, savukārt, "Cabaret" raksturīgo sieviešu apakšveļas kolekciju veido "Rosmes" veļas māksliniece Liene Rijkure.

Pēc koncertiestudējuma būs balle ar dzīvo mūziku, dejām, konkursiem un diviem bāriem.

Biļetes uz Vecgada vakara "Cabaret" maksā no 40 līdz 70 latiem.

Latviešu biedrības namā Vecgada vakarā notiks tradicionālā labdarības balle, aģentūrai BNS pavēstīja Latviešu biedrības namā. Pasākumā deju mūziku dažādos ritmos spēlēs "Lielā ģilde", "Art", "Seikers" un "Kreicburgas ziķeri", bet pasaulē populāru mūziku atskaņos dīdžejs Edmunds.

Ballē muzikālus mirkļus sola arī vijolnieks Raimonds Ozols un vokālā grupa "Harmonija", kurā darbojas Ārijs Šķepasts, Laimis Rācenājs, Arnis Miltiņš, Aldans Milzarājs. Ar deju priekšnesumiem balles apmeklētājus priecēt sola Anda Rage un Vladislavs Burakovs, kā arī rokenrola deju grupa "Ķengurroks".

Pašā gadumijas stundā Latviešu biedrības namā dziedās Maija Kovaļevska, Nauris Puntulis, Miervaldis Jenčs un Guntars Ruņģis, bet muzikālo pavadījumu nodrošinās Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra ansamblis Raimonda Ozola vadībā.

Pasākuma rīkotāji sola arī dančus kopā ar Ilgu Reiznieci, Andri Davidonu un Rīgas danču klubu.

Plānotas arī citas atrakcijas - ballē varēs uzzināt tautas gudrības un pareģojumus, ieskatīties nākotnes vīzijās salonos "Horoskopu pasaule" un "Orions", izmantot gadumijas foto salona pakalpojumus, piedalīties laimes spēlēs un konkursos. Uz lielformāta ekrāna balles laikā rādīs televīzijas programmas.

Ieejas kartes uz balli iespējams iegādāties par 10 līdz 25 latiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu