Demonstrēs Japānas un ASV šausmu filmu "Niknuma varā"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kino "Coca – Cola Plaza" no 7. janvāra demonstrēs Japānas un ASV šausmu filmu "Niknuma varā".

Filmā Kārena ir apmaiņas studente Japānā, kas naivi piekrīt aizstāt kādas sievietes kopēju, kas nav ieradusies darbā. Slimā sieviete Emma jau labu laiku sirgts ar smagu šizofrēnijas paveidu. Māja, kurā viņa dzīvo, šķiet pavisam pamesta un pa pusei izdemolēta. Atrodoties Emmas mājā, Kārena dzird skaņas, kas it kā nāk no otrā stāva. Ziņkārībā meitenei vēlas uzzināt, kas patiesi notiek mājā, dodoties to apskatīt. Viņas skatam paveras šausminošas lietas, kādas pat ļaunākajos murgos meitene nebūtu varējusi iedomāties. Atklājas, ka mājai ir uzlikts lāsts, kuru kā vīrusu pārnēsā tās iemītnieki.

Jebkurš, kas mājā ierodas, ir šaušalīga lāsta, nežēlīga niknuma varā. Arvien vairāk cilvēku tiek ierauti šajā nebeidzamajā virpulī, arī Kārena.

Šausmu filma veidota pēc uz Japāņu kulta šausmenes "Ju-on" motīviem. Filmā galvenajā lomā darbojas aktrise Sāra Mišela Gelāra, kas pazīstama no seriāla "Bafija pret vampīriem".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu