Reklāmraksts: Jaunā gada svinības "Orange*bar" (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klusie Ziemassvētki gods godam aizvadīti un pienācis laiks sākt domāt, kur sagaidīt Jauno gadu. Var pēdējā brīdī doties uz mājas pasākumu ar tām pašām vecajām sejām vai radu ballē ēst rosolu un štovētus kāpostus.

Ja cilvēka vidējais dzīves ilgums ir 67 gadi, tad varbūt ir vērts lietderīgi un neatkārtojami pavadīt katru dienu, stundu, minūti? Izmanto iespēju un sagaidi jauno gadu ārpus ierastās vides!

"Orange*bar" rīko Jaunā gada sagaidīšanas "Magic" svinībās divos stāvos. Viesus sagaidīs un izklaidēs aktieris Artūrs Krūzkops, bet spēlēs VIA “Regīna” un grupa “Paralēle”. Spēlēs DJ un notiks dejas. Atmosfēra – zināmā, bet pacilātā.

Vērojot, kā satiekas gads ar gadu un cilvēks ar cilvēku "Orange*bar" varēs baudīt šampanieti un smalkas uzkodas. Vieta pie galdiņa 1 personai – Ls 40,- (uzkodas, šampanietis), bet ja nāc kopā ar vēl 3 draugiem, tad Ls 30,-. Negribi sēdēt pie galdiņa, tad ielūgums 1 personai Ls 20,-.

Ielūgumus var saņemt pie "Orange*bar" meitenēm, Jāņa sētā 5, Rīgā, LV-1015, Latvijā, vai arī zvanīt pa tāls. 7228423; 6522438.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu