Visas NHL zvaigznes kapos piemin Sergeju Žoltoku (34)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) zvaigžņu komandas dalībnieki šodien Ivana kapos ar klusuma brīdi pieminēja novembrī pēkšņā nāvē mirušo Latvijas izlases uzbrucēju Sergeju Žoltoku. Hokejisti Žoltoka atdusas vietā nolikuši arī ziedus.

Kā pastāstīja "Avantis" mediju projektu vadītāja Elīna Starostniece, sākotnēji bija iecerēts, ka uz Ivana kapiem dosies tie NHL zvaigžņu komandas dalībnieki, kuri pazinuši Žoltoku personīgi. Taču vakar, runājot ar komandas "Rīga 2000" pārstāvjiem un uzzinot par Žoltoka nāves apstākļiem, nolemts, ka godināt Latvijas hokejista piemiņu dosies visa komanda. Kā ziņots, šodien ar spēli pret Latvijas čempionvienību "Rīga 2000" NHL zvaigžņu komanda sāks Eiropas turneju, kurā aizvadīs desmit spēles ar septiņu Eiropas valstu hokeja komandām. Šodienas spēle veltīta Latvijas izlases uzbrucēja Žoltoka piemiņai. NHL komandas sastāvā iekļauti vārtsargi Martins Brodērs un Dominiks Hašeks, aizsargi Robs Bleiks, Džons Maikls Lills, Robins Regers, Rets Voreners, Šons O''Donels, Berets Džekmens, uzbrucēji Ensons Kārters, Aleksandrs Daigls, Tajs Domi, Sergejs Fjodorovs, Glens Murejs, Lūks Robitails, Rejs Vitnijs, Kriss Dreipers un Tonijs Amonte.

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu