"T.a.t.u." producents smagi piekauj jaunu dziedātāju (29)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas "Tatu" bijušais producents Ivans Šapovalovs tiek turēts aizdomās par jaunās krievu dziedātājas Lamas smagu piekaušanu.

13.novembrī dziedātāja, kurai pavisam nesen iznāca viņas pirmais videoklips, ar smagām traumām tika nogādāta Maskavas slimnīcā. Ārsti viņai konstatēja galvaskausa traumu, smadzeņu satricinājumu un vaiga kaula lūzumu.

Lai gan meitene atrodas smagā stāvoklī un viņai ir daļējs atmiņas zudums, ārsti un izmeklētājs tomēr centās noskaidrot notikuma apstākļus.

Iepriekšējā dienā Lama viesnīcas "Pekina" 13.stāva studijā bija svinējusi savu dzimšanas dienu, kur bija klāt arī studijas īpašnieks - bijušais grupas "Tatu" producents Ivans Šapovalovs.

Kad svinības bija beigušās un Lama gatavojās doties mājup, nestrādāja viesnīcas lifts, tāpēc viņa devās lejā pa kāpnēm. Kāpņu telpā notika saruna starp viņu un Šapovalovu, kurš, pēc meitenes draugu teiktā, jau sen cenšas panākt viņas labvēlību.

Acīmredzot pēc kārtējā atteikuma saņemšanas notikusi asa vārdu pārmaiņa, un vēlāk viesnīcas apsardzes darbinieki zem kāpnēm atrada bezsamaņā guļošo dziedātāju ar sasistu seju.

Nākamajā rītā Lama tika nogādāta slimnīcā, kur viņai būs jāpavada vēl vairākas nedēļas. Meitenes palātu uzrauga apsardze.

Šapovalovs, visu sarunas laiku neadekvāti uzjautrinoties, žurnālistiem pavēstīja, ka viņš piekāvis meiteni, "lai viņa vairs nenāktu".

Šauboties par to, ka Šapovalovs bija pie skaidras saprašanas, laikraksta "Komsomoļskaja pravda" žurnālisti runāja ar viņa sabiedrisko attiecību vadītāju, kas visu noliedza.

"Te nevar būt nekāds skandāls. Pie mums šī meitene nekad nav ierakstījusies. Un vispār studijā sveši cilvēki nemēdz nākt. Bet 13.novembrī Ivans bija Spānijā, un viņam pat ir biļetes. Es apgalvoju, ka piekaušana ir murgi un provokācija," pavēstīja pārstāvis.

Kazahstānā dzimusī Lama ir pabeigusi muzikālo koledžu un strādājusi par dīdžeju radio, kā arī par raidījuma vadītāju televīzijā.

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu