Robijs Viljamss pārgulējis ar "Spice Girls" dalībniecēm (47)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nerātnais popmūziķis Robijs Viljamss apgalvo, ka viņš ir pārgulējis ar veselām četrām no piecām grupas "Spice Girls" dalībniecēm, tomēr neatklāja, ar kurām.

Britu dziedātājs atklāja šo pārsteidzošo faktu intervijā argentīniešu radiostacijā, informē "Ananova". "Man ir atlikusi tikai viena, lai es būtu bijis kopā ar visām "Spice Girls" meitenēm," Viljamss vaļsirdīgi izteicās radioraidījumā Buenosairesā, kur viņš pašlaik uzturas koncertturnejas ietvaros. Nez, vai Deivids Bekhems nojauš, par ko Robijs runā... Mediji ir ziņojuši par viņa attiecībām ar bijušajām popgrupas dalībniecēm Džeriju Halivelu un Melu Čisholmu. Ja Viljamsa teiktais atbilst patiesībai, viņš ir bijis kopā arī ar divām no atlikušajām dziedātājām - Melu Braunu, ar kuru tikās viņa draugs aktieris Makss Bīslijs, Emmu Bantoni vai Viktoriju Bekhemu. 30 gadus vecais Robijs pašlaik ir viens. Viņš gan atzīst, ka vēlētos satikt savu mūža mīlestību, lai arī, daudzreiz vīlies, sāk šaubīties, vai viņam vispār lemts atrast savu otro pusīti.

Komentāri (47)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu