"Ceļojums pasakā" - Ziemassvētku eglītes bērniem "Vernisāžā" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Hei, hei, hei!!! Vai dzirdi, kā Ziemassvētki klauvē pie durvīm? Tie ir visskaistākie un sirsnīgākie svētki! Tieši Tu, Tavs draugs un kaimiņš kopā ar mums var nokļūt jautrā Ziemassvētku pasakā!

Šogad - visu decembri Rīgā, muzikālā teātra “Vernisāža” telpās kopā ar rūķiem dziedāsim, dejosim, iesim rotaļās un izgreznosim piparkūkas! Īpašā Ziemassvētku izrādē jūs priecēs pasaku tēli un vienmēr gaidītais Ziemassvētku vecītis! Tevi gaida dāvanas un citi neaizmirstami pārsteigumi! Piespied deguntiņu pie loga rūts - un Tu nokļūsi pasakā!!!...

Sadarbībā ar uzņēmumu “Saldus pārtikas kombināts”, kā arī ar izziņu dienesta 117 atbalstu visu decembri ik sestdienu un svētdienu iepriecināsim bērnus, rīkojot jautrus un neatkārtojamus Ziemassvētku pasākumus! Pasākuma ilgums - 2 stundas. Pasteidzies - pasākumu un ielūgumu skaits ir ierobežots!!!

Sīkāku informāciju par šo pasākumu - datumiem, laikiem un ielūgumiem - varat iegūt, zvanot pa tālruni 7509538, 7814526

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu