Annu Nikolu Smitu nones no skatuves (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijusī modele un miljonu mantiniece Anna Nikola Smita sarīkoja skandālu Amerikas Mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā, kāpjot uz skatuves tik lielā alkohola reibumā, ka apsardzei bija viņa jānones no tās.

Saskaņā ar šova scenāriju Annai Nikolai bija jāpiesaka repera Kanjes Vesta uzstāšanās. Tā vietā viņa grīļodamās uznāca uz skatuves un neskaidri ierunāja mikrofonā: "Vai jums patīk mans augums?" Novesta no skatuves, viņa turpināja streipuļot aizkulisēs, turoties kājās ar divu miesassargu palīdzību. Pēc tam televīzijas šovu zvaigzne pakrita uz galda, uz kura bija novietotas pasniedzamās balvas, un palika tur, līdz kāds vīrietis viņu aizveda. Anna apgalvo, ka šādu ietekmi uz viņu radījis nevis alkohols vai narkotikas, bet gan nesenā svara zaudēšana un nemitīgās piezīmes par viņas muļķību. Arī bagātnieces advokāts uzstāja, ka viņa klientes uzvedība izskaidrojama ar vājo redzi.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu