"T.a.t.u." atgriežas (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Leģendām un mītiem apvītā Krievijas meiteņu grupa "Taty" nepadodas - Ļena Katina un Jūlija Volkova tomēr nolēmušas uzstāties Londonā. Pirms dažām dienām meitenes devušās uz Lielbritāniju, lai piedalītos producenta Trevora Horna (atbildīgs par grupas "200 km/h On The Wrong Line" albumu) 25 gadu radošās dzīves jubilejā.

Lai gan nesen dzemdējusi meitiņu, Jūlija nevarēja atteikt piedalīšanos Trevora Vemblija Arēnas koncertā. Tiesa, pēc koncerta Volkovai atkal būs jāatpūšas un jāuzņemt spēki. Pasākumā paredzēts piedalīties vairākiem Trevora producētiem māksliniekiem - Seal, Yes, Pet Shop Boys u.c.

Kā ziņo laikraksts "KP", meitenes ieradušās Londonā ar rīta reisu un ātri nozudušas VIP zonā. Viņas bija tērpušās ļoti pieticīgi - džemperos un džinsās. Slavenības neviens nepavadīja. Jūlija bija pārvērtusies par blondīni, par spīti ārstu brīdinājumiem, ka viņa var sabojāt savus matus.

Ļenai visu laiku zvanīja draugs, lai apjautātos, kā viņa jūtas. Vēlāk meitene savas jakas kabatā atrada drauga mīlestības vēstulīti.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu