"Viagras" soliste kopā ar Ričardu Gīru (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijusī grupas "Via gra" soliste Svetlana Loboda, sākot savu solokarjeru mūzikā, ieradās svinīgā pieņemšanā, kuru organizēja amerikāņu aktieris un t.s. budists Ričards Gīrs.

Pasākums tika rīkots speciāli Krievijas šovbiznesa pārstāvjiem restorānā "Des Artistes", lai apspriestu tādas globālas problēmas kā cīņu ar AIDS. Interesentiem bija iespēja parunāties par budisma filosofiju un Tibetas politisko situāciju. Silikona krūšu īpašniecei Svetlanai Lobodai aprunāšanās par budismu likās ļoti interesanta un aizraujoša, tā vēlāk viņa atzinās kādam preses izdevumam.

"Ričards Gīrs ir jauks, kopts un skaists vīrietis," emocionāli stāsta Svetlana, "viņš patiesi vēlas cīnīties ar šo briesmīgo slimību. Mūs visus pārsteidza viņa atklātība un ieinteresētība. Jau tagad notiek sarunas par iespējām piedalīties Ričarda organizētajos pasākumos ASV un Eiropā. Uzstāties tajos esmu gatava pilnīgi par velti."

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu