Melngalvju namā cilvēki atvadās no Sergeja Žoltoka (204)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šorīt Melngalvju namā atvadīties no pagājušajā nedēļā aizsaulē aizgājušā hokejista Sergeja Žoltoka ieradušies vairāki tūkstoši cilvēku. Atvadīties no Sergeja Žoltoka atnākuši gan skolēni, gan vecāka gadu gājuma cilvēki. Daudzi ir tērpušies Latvijas hokeja izlases tērpos ar sēru lenti uz pleca.

Kā novērojām, atvadīties no Žoltoka ieradušies vairāki vadošie Latvijas hokejisti, kā arī citi sabiedrībā pazīstami cilvēki. Melngalvja nama zālē, kurā līdzjutēji atvadījās no Žoltoka, grīda bija noklāta ar daudzām puķēm un sēru vainagiem. Pēc līdzjutēju atvadīšanās katafalks ar Žoltoka mirstīgajām atliekām policijas eskorta pavadībā tika nogādāts Rīgas Ivana kapos, kur radinieku un draugu lokā hokejists tiks guldīts zemes klēpī. Jau ziņots, ka pēkšņā nāvē Žoltoks mira 3.novembra vakarā Minskā. NHL lokauta laikā Žoltoks spēlēja hokeja klubā "Rīga 2000", kas atklātā Baltkrievijas čempionāta laikā Minskā tikās ar "Dinamo". Žoltokam slikti kļuvis apmēram piecas minūtes pirms spēles beigām. Viņš atstājis laukumu un devies uz ģērbtuvi, kur saļimis. Steidzami tika izsaukta neatliekamā palīdzība, kuras mediķi konstatēja sirds apstāšanos. Ārsti apmēram stundu cīnījās par 31 gadus vecā hokejista dzīvību, taču pūliņi izrādījās velti.

Komentāri (204)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu