Salacgrīvas skeitparka atklāšanas sacensības (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2004.gada 7. novembrī plkst. 12 Salacgrīvas pilsētas Zvejnieku parkā notiks skeitborda parka oficiālā atklāšana un Salacgrīvas pilsētas domes sadarbībā ar specializēto skeitborda veikalu tīklu “Boards.lv” organizētās skeitborda sacensības.

Sacensības notiks Best Trick (Labākais triks) disciplīnā, kurā braucēji sacentīsies divās grupās: Pro (braucēji ar pieredzi) un Amatieri (jaunie Salacgrīvas skeitbordisti). Labākais Best Trick disciplīnā Pro grupā balvā iegūs „Emerica” skeitborda apavus, bet Amatieru grupā - “Black Label” skeitborda klāju. Sacensībās piedalīsies arī Latvijas labākie skeiteri - Madars Apse, Guntis Ozoliņš un Gatis Celmiņš. Konstrukcijas veidojis "Ūpis". Pieteikšanās sacensībām notiks no plkst. 11.30 - 12.00. Piedalīšanās sacensībās ir bez maksas. No Rīgas tiks organizēts speciāls bezmaksas transports. Iepriekš pieteikties uz email: renars@boards.lv

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu