Svitoļina: Sevastova pelnīti sasniegusi astotdaļfinālu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jeļina Svitoļina
Jeļina Svitoļina Foto: AP/LETA

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova spēlē ļoti labi un pelnīti ir sasniegusi Ņujorkā notiekošā ASV atklātā čempionāta ("US Open") astotdaļfinālu, atzīst viņas nākamā pretiniece ukrainiete Jeļina Svitoļina.

Sevastovas un Svitoļinas duelis paredzēts svētdien, 2. septembrī. Cīņas sākums plānots ap plkst. 18 pēc Latvijas laika.

Abas tenisistes iepriekš karjerā savā starpā spēlējušas vienu reizi, taču tas bija visai sen - 2013. gadā turnīrā Kolumbijā uz māla seguma laukuma.

"Vienreiz esam tikušās, bet tas bija sen. Viņa patlaban ir Top 20 spēlētāja, tāpēc ir pelnījusi būt šeit [astotdaļfinālā]," organizatori citē Svitoļinas teikto preses konferencē.

Sevastova pasaules rangā ieņem 18. vietu, savukārt Svitoļina patlaban reitingā ierindojas 7. pozīcijā.

"Centīšos sagatavoties viņas spēlei. Tas būs nedaudz sarežģīti," atzina Ukrainas tenisiste un norādīja, ka Sevastovai padodas "slice" sitieni un viņa labi prot sitienā iegriezt bumbiņu. 

"Ir svarīgi būt gatavai šai spēlei. Fiziski un mentāli jābūt svaigai. Tas mans dos labas izredzes uzvarēt," teica Svitoļina.

Par ceturtās kārtas jeb astotdaļfināla sasniegšanu Sevastova nopelnījusi 240 WTA vienspēļu ranga punktus un naudas balvu 266 000 ASV dolāru.

Sevastova iepriekšējā kārtā piektdien ar rezultātu 4-6, 6-1, 6-2 pārspēja Krievijas sportisti Jekaterinu Makarovu, kura patlaban ir pasaules 45. rakete.

Savukārt Svitoļina ar rezultātu 6-4, 6-4 uzvarēja ķīnieti Vanu Cjanu, kura WTA rangā ierindojas 52. pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu