Pasaules slavenības un notikumi Krējuma „Turzā”

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Džordžs Klūnijs gan ir džentelmenis! Viņš uzrakstījis atvainošanās vēstuli visiem 400 Itālijas ciemata Laglio iedzīvotājiem par to, ka sarīkojis haosu “Oušena bandas turpinājuma” veidošanas procesā. Filmēšanas laikā slēdza vairākas ielas, nebija iespējams piekļūt ezeram un kas svarīgākais – visu ciematiņu bija apsēdis daudzgalvains pielūdzēju pūlis. Tā kā Klūnijs uz Latviju nebrauc, mēs meklējām un atradām citas zvaigznes, ko iebērt šāvakara “Turzā”.

Mazliet neierastā rakursā ieraugāma kārnā supermodele Keitu Mosu – resna, kaila un redzama gleznā nevis uz kādas no modes skatuvēm. Māksliniekam Lucianam Freidam viņa pozējusi laikā, kad gaidīja savu pirmdzimto. Lai arī zvaigznes nereti izrādījušas savus lielos vēderus kā, piemēram, Demija Mūra, gaidot savu trešo meitu, uz „Vogue” vāka, Mosa bez modes pasaulei piederošā glamūra šķiet tik vienkārša un cilvēcīga. Akts pašlaik atrodas Londonas „Christie’s” izsoļu namā un par aptuveni 3 miljoniem latu jau februārī var nonākt arī jūsu īpašumā.

Gaišmatainā dziedātāja Džesika Simpsone pārliecinoši ar 75% aptaujāto balsīm ieguvusi „blondākās Amerikas blondīnes” titulu. Simpsone Amerikā populāra kļuvusi arī kā šova zvaigzne, jo kopā ar vīru Niku Laheju ļāvusi savā mājā uzstādīt kameras un visai valstij sekot līdzi viņu ikdienas gaitām. Blondāko blondīņu topa otrajā vietā palika vēl viena precēta zvaigzne – Britnija Spīrsa, bet godpilnā trešā – Parisa Hiltone.

Aktieris Roberts de Niro, kura filmogrāfijā ir tādi šedevri kā „Krusttēvs II”, „Slaisti” un „Kazino”, saņēmis ievērības cienīgu titulu – Britu kinožurnāls „Empire” nosaucis viņu par labāko dzīvo filmu zvaigzni, kam pāri piecdesmit. Otrajā vietā – ne mazāk leģendārais Als Pačino.

Oktobra beigās Parīzē atklāta „rozā televīzija” homoseksuāli orientētiem cilvēkiem. Tiek lēsts, ka katoliskajā Francijā tādu ir ne mazāk par 3,5 miljoniem, kas ir 7% no visiem iedzīvotājiem. Par zināmu naudas summu – apmēram 5 latiem mēnesī – skatītgribētājiem turpmāk būs iespēja aplūkot tūrisma, veselības, izklaides un citas aktuālas tēmas no geju un lesbiešu viedokļa. Kā atzinis kanāla īpašnieks, viņa galvenais mērķis ir radīt iecietīgāku attieksmi pret viendzimuma attiecībām, jo pēdējo gadu laikā Francijas anti-homoseksuāļu skaits ir strauji audzis.

Rokgrupas „U2” cienītājiem jau novembra beigās būs iespēja papildināt savas ierakstu kolekcijas ar īru jaunāko albumu „Kā demontēt atombumbu”. Bet jau tagad pie klausītājiem nonācis pirmais singls „Vertigo”, kam tapis arī ievērības cienīgs videoklips. U2 atkal pierādījuši, ka tiešām ir supergrupas nosaukuma cienīgi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu