Pasaules zvaigžņu gardumi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jūs šķirtos no 70 tūkstošiem dolāru, lai iegūtu uzaicinājumu uz ballīti? Madonna un Demija Mūra var to atļauties, jo tieši šādu summu katra atdevusi par iespēju pagrozīties Kabalas ticības guru, rabīna Maikla Berga viesībās. Par šo naudu viņām pienācās apsardzes vīri, kas iesvētīti ar Kabalas svēto ūdeni, bāra dzērieni un īpašas ilgmūžības maizītes. Prasme atpūsties pieder pie dzīvotmākas, bet mēs turpinām ar Turzu, kur iebērām Parisu Hiltoni, Andželinu Džolliju un citas zvaigznes.

„Mulēnrūžas” un triloģijas „Zvaigžņu karu” aktieris Evans Makgregors izveidojis sešu sēriju filmu par savu grandiozo piedzīvojumu – braucienu apkārt pasaulei ar motociklu. 32 tūkstošus kilometru viņš veicis kopā ar draugu un kolēģi Čārliju Būrmanu, un interesentiem būs iespēja pavērot abu amerikāņu pārbaudījumu, tiekoties ar citu kultūru un mentalitāšu pārstāvjiem. Pats Makgregors atzīst, ka lielākais izaicinājums un reizē atklājums bijusi Kazahstāna un Sibīrija, lai gan prombūtne no mājas un ģimenes četru mēnešu ilgajā ceļojumā arī bijis grūti pārvarams pārbaudījums.

Kura ir seksīgākā aktrise starp dzīvajām? Amerikāņu žurnāla „Esquire” atbilde ir: Andželina Džollija, kas šajā ikgadējā aptaujā atzīta par labāko gan no žurnāla izdevēju, gan lasītāju puses. Godpilnajā otrajā vietā kaķsieviete Halle Berija, kuras pēdējais darbs, neskatoties uz aktrises fiziskajiem dotumiem, tomēr izgāzies.

Ja nu tomēr bijāt nobažījušies par Parisas Hiltones finansiālo stāvokli, varat atviegloti uzelpot. Hoteļu mantiniece un realitātes šovu zvaigzne noslēgusi darījumu, kas viņu padarīs slavenu arī tusētāju vidū. Proti, Parisas vārds tiks izmantots vairāku naktsklubu nosaukumos. Pirmo šoziem atklās Floridā, un plānots, ka „Club Paris” gozēsies arī Londonā, Lasvegasā un, protams, Parīzē.

Filmu pasaules ģēnijam Kērkam Duglasam vairs nebūs problēmu atrast savu Palmspringsas māju, jo iela, uz kuras atrodas viņa nams, nosaukta Kērka vārdā. Visnotaļ svinīgajā pasākumā ieradās trīs paaudžu Duglasi, ieskaitot Kērka dēlu – Maiklu Duglasu.

Holivuda nebeidz mūs pārsteigt. Jau astoto gadu pēc kārtas Beverlihilzā tiek rīkots Holivudas filmu festivāls, kura laikā tiek skatīti jaunākie darbi un piešķirtas balvas. Tā, piemēram, atzinību par mūža ieguldīju saņēma Džons Travolta, gada aktrise – Anete Beninga (no filmas „Esot Džūlijai”), gada režisors Mels Gibsons ar filmu „Kristus ciešanas”, savukārt gada aktieris Leonardo di Kaprio filmā „Aviators”. Ar filmu festivāliem mums parasti asociējas Kannas vai, piemēram, "Arsenāls", bet šis Holivudā notiekošais ir labs piemēra tam, kā godalgot to, ko pats esi radījis. Lai gan taisnības labad jāsaka, ka filmas nebūt nebija vienīgais šā festivāla sarunu temats – vienlīdz aktīvas diskusijas raisījās gan par karu Irākā, gan 2. novembrī gaidāmajām Amerikas prezidenta vēlēšanām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu