Par ko klačojas stiprā dzimuma pārstāvji?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nu re, šādas ziņas no ārzemju slavenību ikdienas, bet par ko gan varētu tērzēt latvieši Kārlis Leiškalns un Raimonds Gerkens, kad rokās glāze laba dzēriena un aiz muguras vairāk vai mazāk veiksmīgi pavadīta darbadiena? Krējuma nākamais stāsts par godu mūsu – sieviešu – ziņkāres apmierināšanai. Jo vienmēr šķitis interesanti uzzināt, par ko tad savā starpā runā stiprā dzimuma pārstāvji, kad mūsu nav klāt.

Viņi sēž, cigāru dūmos tinušies, un par kaut ko nopietni spriež. Reizēm vienmuļo murdoņu pārtrauc dārdošu smieklu šalts. Ak, kā gribētos zināt – par ko. Tā jau nu viņi man skaidri un gaiši visu stāstīs, tomēr, atmetot acīmredzamo koķetēriju, dažādās devās šo to izdodas noskaidrot gan.

1. Aktuālā situācija - tuvākie notikumi

Jānis Banders, fotogrāfs: “Pirmais, par ko mēs šovakar runājām, bija, ka daži jaunieši saķēruši milzīgas zivis Astrahaņā. Nu, tā ka patiesībā mednieku stāsti.”

2. Naudas pelnīšana - vaļasprieki

Vilnis Vītoliņš, uzņēmējs: “Nauda, nauda, nauda... un tad viss pārējais.”

3. Zinātnes progress

Viņi stundām un ar milzīgu maigumu spriež par jaunākā mobilā telefona modeļa iespējām un mājas kinozāles skaņas niansēm.

Raimonds Gerkens, uzņēmējs: “Viss tas bija, i jaukās būtnes, i pulksteņi, kaut kādi 70% bija zvejošana, sezona iet vaļā. Trešā stunda iet, un viss tika izrunāts.”

4. Sievietes... Sievietes?!

Kārlis Leiškalns: “Viņi runā par šīm jaukajām būtnēm.”

Juris Žagars, uzņēmējs un aktieris: “Runā par priekiem, baudām, par hobijiem. Tas triviālais priekšstats, ka runā par sievietēm, tas ir ārkārtīgi reti un ļoti šaurā lokā.”

Tāds iznāca vīru saviesīgo sarunu tops mūsu skatījumā. Un vēl. Vai esat pamanījušas, ka viņiem kompānijās krājumā allaž kāds aizraujošs pastāsts un viņi zina desmitiem anekdošu, kamēr jūs knapi atceraties divas? Lūk, kā tas notiek...

Juris Žagars, uzņēmējs un aktieris: “Tad viņi vēl uzkrāj kaut kādus smieklīgus atgadījumus, ko izstāstīt citiem. Kad atkal citā sabiedrībā tu to vari izstāstīt, tā ir tava prece.”

Lūk, izrādās, pat vienkārša pačalošana viņiem ir tirgus, ko sargā koķetērijas mūris. Tāpēc, nekļūstot par vienu no viņiem, patiesību izzināt neizdosies. Bet jautājums – vai vajag – lai paliek visziņkārīgāko pašu ziņā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu