Gada lielākie koncertu neveiksminieki - Kiss (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par lielāko pagājušā gada izgāšanos koncertu dzīvē uzskatāma grupas Kiss Amerikas tūre «Rock the Nation». Šādu secinājumu izdarījis mūzikas biznesa laikraksts "Billboard Boxscore", apkopojot pārdoto biļešu skaitu.

Vidēji uz grupas Kiss koncertiem tika izpārdoti tikai 49 procenti biļešu. Atlantas 20 tūkstošu lielā zāle tika aizpildīta tikai uz ceturtdaļu. "Kiss pārāk ilgi atvadās", ir pārliecināts kāds mūzikas eksperts. "Nevar taču trešo reizi braukt uz vienu un to pašu pilsētu ar identisku ''atvadu programmu''". Pie gada koncerttūres neveiksminiekiem pieskaitāmi arī Fleetwood Mac, Simon & Garfunkel, Nora Džounsa un Glorija Estefana. Kaut arī eksperti 2004. gada vasaru dēvē kopumā par neizdevušos (kaut vai festivāla "Lollapalooza" atcelšana), ir bijuši arī veiksmīgi mākslinieki, kuru koncertu biļetes tika izpārdotas pilnībā: Phish, Dave Matthews Band, Madonna un Prinss

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu