Noskaties: Bolts debitē Austrālijas futbola kluba rindās

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Useins Bolts
Useins Bolts Foto: Reuters/LETA

Pasaules sprinta leģenda Useins Bolts no Jamaikas piektdien debitēja Austrālijas augstākās futbola līgas kluba Gosfordas "Mariners" sastāvā.

Pašlaik 32 gadus vecā Bolta pārstāvētā "Mariners" komanda pirmssezonas pārbaudes mačā ar rezultātu 6:1 pārspēja amatieru vienību "Central Coast Select".

Bolts laukumā nāca mača 72. minūtē, kad rezultāts uz tablo bija 6:0. Vieglatlētikas zvaigzne pašās spēles beigās bija ļoti tuvu vārtu guvumam.

Maču klātienē vēroja teju 10 000 skatītāju, kas aktīvi atbalstīja pasaules rekordistu sprinta distancēs. 

"Gaidīju, ka pūlis mani atbalstīs - ļoti to novērtēju. Bija neliels satraukums, bet tas pazuda, kad uzgāju laukumā. Vēlējos vairāk pieskārienus [bumbai]. Jāiegulda darbs un jāuzlabo ātrums. Ar nepacietību gaidu sezonu," pēcspēles intervijā sacīja Bolts.

Viņš vēlreiz uzsvēra, ka viņam  vajadzīgs laiks, lai uzlabotu fizisko sagatavotību, kā arī vēl jāsaspēlējas ar komandas biedriem, lai laukumā varētu labāk saprasties.

 Austrālijas futbola jaunā sezona sāksies oktobrī.

Jamaikas sprinteris ir pasaules rekordists 100 un 200 metru metru distancēs. 100 metrus viņš savulaik veica 9,58 sekundēs, bet divas reizes garāku distanci noskrēja 19,19 sekundēs.

Bolts sprintera karjeru noslēdza pēc pagājušā gada pasaules čempionāta. Viņš ir astoņu olimpisko zelta medaļu un 14 pasaules čempionāta medaļu īpašnieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu