Sezonas noslēguma sacensības velotriālā „IndusTRIĀLS rūpnīcā” (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2004. gada 17. oktobrī (svētdien) Ugālē bijušās drenu rūpnīcas teritorijā risināsies starptautiskas sacensības velotriālā ar Baltijas labāko triālistu piedalīšanos – „IndusTRIĀLS rūpnīcā”.

Sacensības rīko triāla klubs „Karters”. Rūpnīca atrodas Rīgas – Ventspils šosejas 151. kilometrā labajā pusē (braucot no Rīgas). Pirmā dalībnieka starts plkst. 11. Dalībnieku reģistrācija līdz 10.30. Sacensībās dalībnieki tiks iedalīti vairākās kategorijās, jo labākajiem braucējiem ir nepieciešamas ievērojami komplicētākas sekcijas nekā dalībniekiem, kuri tikai sāk piedalīties triāla sacensībās. Jauniem (gados jauniem un bez lielas sacensību prakses) braucējiem ir gandrīz neiespējami izbraukt sarežģītāko (Elite, Eksperti) kategoriju trases. Sacensībās būs izveidotas 10 kontrolējamas sekcijas, kuras katram braucējam jāveic divas reizes. Katrā no sekcijām iespējams nopelnīt līdz pieciem soda punktiem. Mērķis ir iegūt vismazāk soda punktu. Lai iegūtu maz soda punktu, 20 sekcijas ir jāveic nekļūdoties - jāprot filigrāni pārvaldīt savu velosipēdu: balansēt uz vietas; (uz, no, ap, pie, pār) – braukt; (uz, no, pie, pār) – lēkt u.c. Turklāt jābūt arī fiziski stipram un izturīgam, lai izturētu lielo fizisko un morālo slodzi vismaz trīs stundu garumā. Sacensībās būs arī speciālas kategorijas iesācējiem un meitenēm. Visiem, kas vēlas piedalīties šajās sacensībās, ir laikus jāierodas norises vietā un jāpiereģistrējas piemērotākajā kategorijā. Obligātas aizsargķiveres. Skatītājiem ieeja bez maksas un iespēja vērot ļoti labu velotriālistu sniegumu. Visi laipni gaidīti sezonas noslēguma mačos!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu