Mirusi The Weather Girls dalībniece Izora Roudsa (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

62 gadu vecumā no sirds nespējas mirusi viena no 80. gadu dueta The Weather Girls dalībniecēm Izora Rhodes Armstead.

The Weather Girls lielākais grāvējs "It''s Raining Men" ieguvis prestižo "Grammy" balvu, kā arī ir viens no pazīstamākajiem disko ēras skaņdarbiem. 2001. gadā britu mūzikas topos nokļuva Džerijas Halivelas (The Spice Girls) dziesmas kaverversija, kas iekļauta arī pazīstamajā kinofilmā "Bridžetas Džounsas dienasgrāmata".

Abas The Weather Girls dziedātājas, kas izcēlās ar savu apaļīgo figūru, pierādīja, ka popzvaigzēm nav vienmēr jābūt tievām un skaistām, lai tās varētu dziedāt par intīmām lietām, seksu. Diemžēl sākotnēji Donnai Sammerei paredzētais grāvējs "It''s Raining Men" kļuva par dueta lielāko hitu, kura panākumus atkārtot vēlāk neizdevās. 80. gadu beigās Izora piedalījās grupas C+C Music Factory dziesmā "Gonna Make You Sweat" kā arī ierakstīja vairākus skaņdarbus ar klubu projektu Black Box.

Dziedātāja, kas dzimusi 1942. gadā, aiz sevis atstāja septiņus bērnus un māsu. Izora Roudsa nomira šā gada 16. septembrī Ouklendā, Kalifornijā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu