Kāds tad īsti ir par sevi pārliecināts vīrietis?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Reiz sensenos laikos aiz trejdeviņiem kalniem un jūrām... Šādi parasti iesākas pasakas. Bet tieši pirms desmit gadiem mūsu galvaspilsētā Rīgā aizsākās patiess stāsts: pasaulē nāca vīriešu dzīvesstila žurnāls “Klubs” kopā ar saviem varoņiem, meitenēm un visu pārējo, kas vajadzīgs pārliecinātam vīrietim. Dzimšanas dienas ballītē, kas notika kādā Rīgas striptīzklubā, mēs mēģinājām noskaidrot, kāds tad īsti ir par sevi pārliecināts vīrietis. Un ne tikai no stiprā dzimuma pārstāvju viedokļa vien.

Žurnāls pārliecinātam vīrietim – tieši šāda devīze nu jau desmit iznākšanas gadus sadzīvo ar stiprā dzimuma dzīvesstila žurnālu “Klubs”. Protams, šim visnotaļ svarīgajam notikumam par godu tika uzrīkota ballīte. Norises vieta – striptīzklubs, tāpēc pieņemam, ka arī šī vide ir sava veida apliecinājums tam, kāds tad ir un kas īsti patīk pārliecinātam vīrietim. Gribas tomēr cerēt, ka skaistas un puskailas meitenes nav vienīgais.

Nuja, kas tad sunim asti cels, ja ne pats. Tamdēļ, mīļie kungi, ar jūsu viedokli mums nebūs gana. Ko domā, mūsuprāt, ne mazāk šerpas dāmas?

Pasākuma rīkotāji gan atzina, ka uzaicinājumus uz ballīti saņēmuši tikai pārliecināti vīrieši, tāpēc starp viesiem arī meklējami. Taču pustukšā svinību vieta diemžēl liecināja, ka īsi pirms jubilejas notikusī redakcijas vadības maiņa tomēr nav noritējusi nesāpīgi. Cerams, ka pirmās desmitgades slieksni, tāpat kā pusmūža krīzi, “Klubs” pārvarēs godam un arī turpmāk tikpat nerimstošā aizrautībā turpinās pētīt dzīvi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu