Robijs Viljamss dievina Sindiju Kraufordi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātājs Robijs Viljamss atklājis savas sapņu sievietes vārdu - tā ir valdzinošā supermodele Sindija Krauforde. 30 gadus vecais mūziķis apgalvo, ka viņš, pirmo reizi satiekot Kaufordi, iemīlējies no pirmā skatiena.

"Viņa ir, iespējams, labākā sieviete pasaulē - ļoti jauka un formīga, un jautra," zvaigzne sacīja intervijā radio "GWR". Tomēr pagaidām Robijam būs jāsaglabā vecpuiša statuss, jo 38 gadus vecā amerikāņu modele ir laimīgi precējusies ar naktskluba īpašnieku Rendlu Gerberu. Turklāt, iespējams, viņam būs jāpaliek vienam vēl labu laiciņu. Kad Viljamss tika aicināts aprakstīt, tieši kādai jābūt viņa sievai, Robijs atzina, ka tā būtu sarežģīta izvēle. "Es esmu tik izvēlīgs. Es pie sevis domāju - "viņa ir apģērbusi nepareizās treniņbikses" vai "viņa staigā kā lempis". Es esmu pārāk izvēlīgs," dziedātājs stāstīja. "Tāpēc latiņa ir augsta, un tad es satiku Sindiju Kraufordi." "Viņa ir precējusies, viņa ir laimīgi precējusies, un puisis, ar kuru viņa ir precējusies, ir patiešām jauks puisis. Un viņi ir ļoti iemīlējušies, kas padarīja viņu pat vēl pievilcīgāku," atklāja Robijs. Vēl šonedēļ viņš atzina, ka vēlējies pārgulēt ar bijušo medmāsu Abi Titmusu, bet pagātnē mūziķim ir bijušas attiecības ar tādām slavenībām kā aktrise Anna Frīla, Nikola Epltona no grupas "All Saints", Roda Stjuarta bijusī sieva Reičela Hantere un grupas "Spice Girls" dalībnieces Mela C. un Džerija Halivela. "Mana ideālā diena, ļoti iespējams, sastāv no būšanas kopā ar savu misis, savu labāko pusīti, kuru es mīlu, dievinu un apbrīnoju, kā arī ar saviem suņukiem," pavēstīja Robijs. "Un tad es gribētu izspēlēt deviņas golfa bedrītes. Un tad visu atlikušo dienu es vēlos spēlēt futbolu pa pieciem komandā aptuveni sešas vai septiņas stundas. Un tad es atnāktu mājās un mīlētos."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu