Kautiņos smagi sadurts britu līdzjutējs

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāds britu futbola līdzjutējs ceturtdien guva smagus ievainojumus nekārtībās, kas Budapeštas ielās izcēlās pirms UEFA kausa izcīņas pirmās kārtas spēles starp "Ferencvaros" un Anglijas otrās divīzijas klubu "Millwall".

Slimnīcā ar dažādiem ievainojumiem tika nogādāti astoņi cilvēki - viens no viņiem bija saņēmis naža dūrienu mugurā un ir smagā stāvoklī. "Slimnīcā nogādāti astoņi cilvēki - septiņiem ir viegli savainojumi, bet viens angliski runājošs vīrietis ir sadurts mugurā," pavēstīja kāds slimnīcas darbinieks. Nekārtībās, pēc dažu masu mediju sniegtās informācijas, piedalījušies apmēram 100 līdzjutēju. Nekārtības Budapeštas ielās izcēlās pirms mača, kurā "Ferencvaros" uzvarēja ar 3:1, taču spēles laikā stadionā nekādu nekārtību nebija. Pēc policijas sniegtās informācijas, uz spēli Budapeštā ieradās 1500 līdz 3000 "Milwall" līdzjutēju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu