"Stoļičnaja" - tas ir "cool" (6)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Apvienotās Karalistes iedzīvotāji atbildējuši aptaujā, kas, viņuprāt, ir vis-, vis-, vispārākais dažādās jomās, ziņo BBC News. Dzērienu nominācijā ar pārliecinošu pārsvaru minēta vodka “Stoļičnaja”, kuru apsteigt izdevies vienīgi alum “Stella Artois”.

Ja neskaita degvīnu, briti par “krutiem” uzskata Džoniju Depu, “Audi” automašīnas un “Diesel” apģērbus. No Depa atpaliek Breds Pits un Keira Naitlija. Par labāko režisoru vienbalsīgi nominēts Kventins Tarantino, bet par modīgāko rakstnieci kļuvusi seriāla par Hariju Poteru autore Džoanna Roulinga. Briti domā, ka “krutākie” mūziķi esot grupa “The Streets”. Par stilīgāko aviokompāniju nominēta “Virgin Atlantic”, kuras īpašnieks Ričards Brensons ir arī gada “reālākais” biznesmenis. Par populārāko atpūtas vietu kļuvis Londonas panorāmas ritenis “London Eye”, pilsētu - Ņujorka, bet Londonai tikusi vien otrā vieta… Aptaujā piedalījās 3000 respondentu vecumā no 18 līdz 44 gadiem, un viņiem bija jāizvēlas ne vien “viskrutākais”, bet arī tā pretstats. Slavenību “antisaraksta” topā nokļuvusi popdziedātāja Džordana, kurai seko Viktorija Bekhema ar savu dzīvesbiedru godpilnajā trešajā vietā. Futbola zvaigzne Bekhems gan pamanījies iegūt arī piektā stilīgākā titulu. Aptauju veica kompānija “Cool Brandleaders Council”. Aptaujas dalībniekiem vajadzējis noteikt šādus “krutuma” parametrus - stilīgums, jauninājumi, autentiskums un unikālums.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu