Šarapova dodas Kurņikovas pēdās (27)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaules jaunā uzlecošā sieviešu tenisa zvaigzne, krieviete Marija Šarapova sākusi ar savu popularitāti smelt labāko krējumu. Tagad viņa sāk pelnīt naudu, nemaz neizejot kortā, un, zinot situāciju ar Annu Kurņikovu, kuru par sportisti sauc tikai retais, atliek cerēt, ka tas viņai pārāk neiepatiksies.

Ķā jau ziņojām, Šarapova parakstījusi līgumu ar "Parlux Fragrances". Līgums paredz, ka jau nākamā gada sākumā klajā nāks jaunas smaržas, kuras tiks nosauktas tenisistes vārdā. "Tas man palīdzēs apvienot lietderīgo ar patīkamo," notikumi komentējusi 17 gadus vecā Šarapova. "Mani saista modes pasaule un tas, ka arī varēšu tajā piedalīties, mani ļoti priecē." Noteikti savu daļu prieka atnesīs arī trīs gados apsolītie pieci miljoni ASV dolāru... Tos pieskaitīsim četriem vai pieciem miljoniem, kurus arī trīs gadu laikā tenisiste saņems no "Motorola". Pēc žurnāla "Forbes" skaitļiem, Šarapova patlaban ir 20. vislabāk pelnošais cilvēks Krievijā. 2003.-2004. gados viņa savu kontu papildināja ar 2,3 miljoniem dolāru, taču drīz viņa šādu summu varētu atvēlēt vienkāršai kabatas naudai, jo, pēc ekspertu aplēsēm, drīzumā, ja būs labs menedžments, viņas ienākumi varētu būt 180 miljoni. ...Nepaies ilgs laiks, kad Šarapova sapratīs, ka vairāki treniņi dienā vienkārši nav tā vērti...

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu