„DVS Best Line” favorīts — Madars Apse

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 26.septembrī, Grīziņkalna skeitparkā veiksmīgi noslēdzās jaunā formāta skeitborda sacensības „DVS Best Line”, kurās labākos rezultātus divās — skeitparka un ielu stila disciplīnās demonstrēja skeiteris Madars Apse un Gunča.

Madars Apse kļuva par sacensību favorītu, izpelnoties skaļākos aplausus un iegūstot augstāko novērtējumu — pirmo vietu „Best Park Line” disciplīnā par labākajiem trikiem uz skeitparka konstrukcijām un otro vietu „Best Street Line” disciplīnā par triku izpildīšanu uz ielu stila konstrukcijām. „Ņemot vērā sacensību jauno formātu, kurā braucējiem bija jāizpilda vismaz trīs dažādi triki pēc kārtas, braucējiem radās zināmas problēmas. Taču sacensību finālisti pie jaunā formāta jau bija pieraduši, tādēļ finālā varēja vērot diezgan augstas sarežģītības trikus,” komentē „Avantis” direktors un skeitborda veterāns Rojs Dauburs. „Salīdzinājumā ar situāciju pirms diviem gadiem, skeiteru meistarības līmenis ir krietni audzis. Grīziņkalnā uz sacensībām bija ieradušies gan Ventspils, Jūrmalas, gan Ķekavas un Rīgas braucēji, tādēļ droši varu teikt, ka svētdien skeitparkā sacentās Latvijas labākie skeiteri,” stāsta R.Dauburs. Lietus dēļ no sestdienas uz svētdienu pārceltās sacensības Grīziņkalnā pulcēja ap simts skeiteru un skeitborda fanu. Papildus „Best Park Line” un „Best Street Line” sacensību disciplīnām sacensību dalībnieki par labākā trika demonstrēšanu sacentās arī improvizētās „Street session” sacensībās. Pasākumu organizēja Rīgas Domes izglītības, jaunatnes un sporta departaments sadarbībā ar jauniešu organizāciju „Avantis” un skeitborda veikalu „Treesounds”. Rezultāti „Best Park Line” 1. vieta — Madars Apse 2. vieta — Jānis Krišjānis 3. vieta — Gatis Celmiņš „Best Street Line” 1. vieta — Gunča 2. vieta — Madars Apse 3. vieta — Ričards Dunkuls

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu