Eltons Džons sapņo par pensiju

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Popmūzikas veterāns sers Eltons Džons izteicies, ka vēlas izbeigt koncertdarbību, lai pavadītu vairāk laika ar savu draugu Deividu Fērnišu.

57 gadus vecais mūziķis atzinis, ka viņam ir grūti izturēt nogurdinošās pasaules koncertturnejas un viņš sācis domāt par vieglāku skatu uz dzīvi. Eltons, kas noslēdzis līgumu par 75 koncertiem Lasvegasas "Caesar''s Palace" nākamo trīs gadu laikā, atklājis: "Es netaisos atdarināt "The Who" un nākamos 15 gadus pavadīt atvadu koncertturnejā, bet man ir emocionāli grūtāk arvien būt ceļā." Eltons cer īstenot savu sapni izveidot veco ļaužu mītni saviem šovbiznesa draugiem, starp kuriem ir grupas Neils Tenants no "Pet Shop Boys" un māksliniece Sema Teilora Vuda. "Es vienmēr esmu gribējis nopirkt lielu pansionātu un dzīvot tur ar visiem saviem draugiem," piebilda mūziķis. Viņaprāt, šim mērķim lieliski noderētu vecs universālveikals Kingsroudā. "Es vadītu CD veikaliņu, Neils Tenants pārdotu grāmatas, bet Sema Teilora Vuda – mākslas priekšmetus. Vai varbūt tā varētu būt veca pils Francijā – mēs staigātu apkārt kaftānos un visu dienu ēstu zemesriekstus."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu