"Ventspils" cīnās neizšķirti ar Polijas "Amica" (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

UEFA kausa izcīņas pamatturnīra pirmās kārtās spēlē Latvijas klubs "Ventspils" savā laukumā spēlēja neizšķirti 1:1 (0:1) ar Polijas vienību Vronki "Amica".

Pirmajā puslaikā neliels pārsvars bija viesu komandai, ko spēles 26.minūtē vienā no ātrajiem uzbrukumiem izdevās pārvērst arī vārtu guvumā - precīzi sita Gregoreks. Latvijas komandai pirmajā puslaikā tā arī neizdevās radīt nevienu reālu vārtu - gūšanas momentu - viesi aizsardzībā darbojās bez nopietnām kļūdām. Otrais spēles puslaiks sākās ar ventspilnieku uzbrukumiem, taču ne Māris Smirnovs, ne Vits Rimkus savas izdevības gūt vārtus 57.minūtē neizmantoja. Bīstami soda sitienu mača 66.minūtē no aptuveni 20 metriem izpildīja Deimants Bička, taču viesu vārtsargs sitienu atvairīja. Izlīdzinājumu 1:1 mača 72.minūtē panāca Latvijas izlases uzbrucējs Rimkus. Arī pēc gūtajiem vārtiem laukumā dominēja Latvijas komandas futbolisti, taču rezultāts tā arī nemainījās. Turklāt spēles 83.minūtē lielisku izdevību gūt vārtus neizmantoja Gražvīds Mikulēns, kura sitienu no desmit metriem atvairīja vārtu pārliktnis. "Ventspils" komandas sastāvs: Romanovs, Smirnovs, Soleičuks, Korabļovs, Heidušeks, Rehviašvili, Stukaļins, Agafonovs, Krohmers, Bička (Butriks), Rimkus. Abu komandu atbildes spēle notiks 30.septembrī Vronkos.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu