“Es Skate of Game” un “Element Best Trick” rezultāti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

11. septembrī Rīgā, SIA "Troja" skeitparkā, Bauskas ielā 143 notika šīs sezonas vērienīgākās skeitborda sacensības Latvijā - eS Game of S.K.A.T.E. un Element best trick.

Vispirms sacensības notika disciplīnā eS Game of S.K.A.T.E., kuru ir izdomājis leģendārais eS footwear skeitborda firmas braucējs Eric Koston. Sacensībās, neskatoties uz sarežģīto disciplīnu, kurā dalībnieks atkārto citu braucēju trikus, piedalījās 50 skeitbordisti. Vissīvākā konkurence izvērtās tieši jaunākajā grupā līdz 15 g.v., kur par uzvarētāju kļuva Kristaps Ševels no SeaSide sk8 Team. Vecākajā grupā no 16 g.v. un vecāki finālā tikās trīs labākie ventspilnieki, no kuriem nepārspēts palika eS braucējs Latvijā Madars Apse. Savukārt Element Best Trick disciplīnā skeitbordisti demonstrēja aizraujošus trikus un par labāko triku vecākajā grupā tika atzīts “360 flip table”, kuru izpildīja Jānis Stirna, aiz sevis atstājot Element braucēju - Madaru Matīsu ar “blunt to fakie BS” un “50/50 rail”. Trešo vietu izcīnīja vēl viens Element un eS parstāvis – Guntis Ozoliņš ar “BS 270”. Jaunākajā grupā nepārspēts palika Kristaps Ševels ar “BS flip” un “crossfoot”. Otrās vietas ieguvējs – Oskars Circenis, bet trešā godpilnā vieta pienācās Dāvim. “Sacensību dalībnieki bija gandarīti ne tikai par izdevušos pasākumu - saulainā laika dēļ, bet arī par lieliski sarūpētām balvām no Es footwear un Element Skateboards. Sacensībās bija vērojams augsts profesionālais līmenis, un dalībnieki daudzkārt uzsvēra, ka eS Game of S.K.A.T.E. sacensību formāts ir ļoti aizraujošs, taču prasīja no braucējiem ļoti lielu atdevi gan morāli, gan fiziski, izpildot trikus, kurus viņi varbūt nekad agrāk nebija mēģinājuši izpildīt” – tā komentēja pasākuma organizators Renārs Bīrmanis. Pasākuma ģenerālsponsors bija Es Footwear, www.esfootwear.com. Pasākumu atbalstīja Element skateboards - www.elementskateboards.com, SIA "Troja", skeitborda inventāra veikali Boards.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu