"Ventspils" iekļūst UEFA kausa izcīņas pamatturnīrā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

UEFA kausa izcīņas pamatturnīrā ceturtdien iekļuva arī Latvijas futbola klubs "Ventspils", kas izbraukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar Dānijas komandu "Brondby".

Pirmā spēlē Ventspilī beidzās bez vārtu guvuma, bet divu maču summā Latvijas komanda triumfēja, pateicoties izbraukumā gūtajiem vārtiem. Ceturtdienas mačā jau sestajā minūtē rezultātu atklāja "Ventspils" futbolists Andrejs Agafonovs, bet 33.minūtē "Brondby" spēlētājs Jūhansons panāca izlīdzinājumu. Maču gan abas komandas beidza nepilnos sastāvos - "Ventspils" rindās no laukuma pēdējā minūtē noraidīts tika Viktors Lukaševičs, bet mājinieku sastāvā - Tūmass Kālenbergs. UEFA kausa izcīņas pamatturnīrā šodien iekļuva arī Latvijas futbola klubs "Liepājas metalurgs", kas kvalifikācijas trešās kārtas atbildes mačā savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 (0:1) ar zviedru klubu "Osters IF". Pirmais mačs pirms divām nedēļām Zviedrijā arī beidzās neizšķirti 2:2, taču, pateicoties izbraukumā vairāk gūtajiem vārtiem, pamatturnīrā iekļuva liepājnieki. UEFA kausa izcīņas pamatturnīrā pirmās kārtas uzvarētāji turpinās cīņu grupu turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu