Žurnāla "Klubs" galvenais redaktors būs Juris Šleiers (4)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Žurnāla "Klubs" galvenais redaktors no septembra būs bijušais savu pastāvēšanu jau beigušā žurnāla "XPiedzīvojumi" galvenais redaktors Juris Šleiers. Oktobra numurs būs pirmais Šleiera veidotais "Klubs", apstiprināja žurnāla izdevējas SIA "Žurnāls "Santa"" valdes priekšsēdētājs Ivars Zariņš.

Viņš teica, ka žurnāla pozīcija paliks līdzšinējā un nekādas krasas pārmaiņas nav gaidāmas. Žurnālā, tāpat kā līdz šim, būs lielā intervija un plikas meitenes, sacīja Zariņš. Izmaiņas neesot paredzētas arī radošās komandas sastāvā - tāpat kā līdz šim, galvenā redaktora vietnieks būšot Lato Lapsa. Zariņš informēja, ka ar līdzšinējo žurnāla galveno redaktoru Aināru Ēgli panākta "vienošanās par šķiršanos". Iepriekš gan Ērglis, gan Zariņš apgalvoja, ka nekādu domstarpību abu vidū nav, bet sadarbības izbeigšana esot "abu pušu saskaņota vēlme". Šleiers iepriekš bija jūnijā savu pastāvēšanu pēc septiņu numuru izdošanas beigušā žurnāla "XPiedzīvojumi" galvenais redaktors.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu