Hospitāļu iela un The Movies uz kultūras kuģa "Stubnitz" (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdien, 18.augustā, kultūras kuģis Rīgas Pasažieru ostā pirmo dienu bija atvērts interesentiem, un dienas laikā to apmeklēja vairāk nekā 600 cilvēki, informēja radio NABA pārstāve Adriāna Roze.

Jaunāko paaudzi interesēja zvejas kuģa iekštelpu pārvērtības - tās tagad vairāk līdzinās stilā ieturētam naktsklubam, kamēr vecākā paaudze vairāk novērtēja iespēju apmeklēt kādreizējo Vācijas demokrātiskās republikas zvejas flotes pārstāvi. Plašu atzinību guva arī bezmaksas kino seansi, kur filmas piedāvā Vides filmu studija, "Acme film" un "2 Annas". Arī 19.augustā kuģi varēs apskatīt jau no plkst. 12.00, kā arī apmeklēt kino seansus. Plkst 14.00 tiks demonstrētas filmas "Ievainotā saule" un "Tofi", ko piedāvā Vides filmu studija, bet plkst. 16.00 "Acme film" piedāvā Lielbritānijas 2002.gada mākslas filmu "Netīrā jaukā dzīve" (režisors Stephen Frears) ar filmas “Amēlija” zvaigzni Odriju Tatū (Audrey Tautou) vienā no galvenajām lomām. Ceturtdien, 19.augustā, uz kultūras kuģa "Stubnitz" vakara programmā jau no plkst 21.00 spēlēs pēdējā laikā strauju popularitāti guvusī grupa Hospitāļu iela, šā gada jauno mūziķu festivāla “Tu esi pamanīts” otrās vietas ieguvēji The Movies un pankroka veterāni - Inokentijs Mārpls. Vakara īpašie viesi ir Asche un DJ Salt no Vācijas. Pasākuma muzikālo noformējumu papildinās "Gas of Latvia", "Jaffa Riga", 98% Funk, DJ Gobziņš, DJ Error, BioCodes un DJ Brain, DJ Melnizz un DJ Fee.Nix. Nakts programmas ieejas maksa ar flaieriem ir 3 Ls. Flaierus var saņemt uz kultūras kuģa "Stubnitz" vai arī radio NABA studijā Aspazijas bulv. 5. Sīkāku informāciju par pasākumu var atrast interneta mājaslapā www.rebuss.lv/stubnitz

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu