"Ventspils" cīnās neizšķirti ar "Brondby" (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas klubs "Ventspils" UEFA kausa izcīņas kvalifikācijas otrās kārtas pirmajā spēlē šodien cīnījās neizšķirti 0:0 ar Dānijas vienību "Brondby".

Atbildes spēle notiks pēc divām nedēļām. Uzvarētājs divu maču summā iegūs tiesības piedalīties UEFA kausa izcīņas pamatturnīrā. Pirmais puslaiks aizritēja ar viesu komandas pārsvaru, taču lieliski vārtos darbojās "Ventspils" komandas vārtsargs Deniss Romanovs, ziņo interneta lapa "sportsnews.lv". Arī otrajā puslaikā bumbu vairāk kontrolēja viesi, turklāt reizi ventspilniekus no vārtu zaudējuma glāba arī vārtu stabs. Kā ziņots, "Ventspils" UEFA kausa izcīņas pirmajā kvalifikācijas kārtā divu maču summā ar 11:0 sagrāva Farēru salu vienību B68 no Toftiras. "Brondby" savukārt UEFA kausā dalību sāk tieši no otrās kvalifikācijas kārtas. Šovasar Eiropas čempionāta finālturnīrā no "Brondby" vienības Dānijas izlasi pārstāvēja pussargs Tomass Kālenbergs. Komandas treneris ir bijušais Dānijas izlases spēlētājs Mihaels Laudrups. Viņš tika atzīts par Spānijā labāko pagājušā gadsimta pēdējo 25 gadu ārzemju futbolistu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu