"Skonto" un "Trabzonspor" cīņas uzvarētājs trešajā atlases kārtā tiksies ar Verpakovska "Dinamo"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ja Latvijas futbola klubs "Skonto" UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas otrajā kārtā pārspēs Turcijas vienību "Trabzonspor", trešajā kārtā komandai nāksies mēroties spēkiem ar Ukrainas klubu Kijevas "Dinamo", ko pārstāv arī latviešu uzbrucējs Māris Verpakovskis.

"Dinamo" un "Skonto" vai "Trabzonspor" mača uzvarētājs iekļūs Čempionu līgas grupu turnīrā. Kā ziņots, trešdien Rīgā "Skonto" un "Trabzonspor" cīnījās neizšķirti 1:1. Atbildes mačs notiks 4.augustā Turcijā. Pagājušajā sezonā "Skonto" nespēja iekļūt pat UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra otrajā kārtā, negaidīti divu spēļu summā nespējot uzvarēt Maltas čempionvienību Slimas "Wanderers". Latvijas izlases pussarga Jura Laizāna pārstāvētā Krievijas komanda Maskavas CSKA, ja atbildes mačā savā laukumā nākamajā nedēļā spēs uzvarēt Azerbaidžānas vienību "Ņefči" no Baku, trešajā atlases kārtā tiksies ar slaveno skotu klubu Glāzgovas "Rangers". CSKA un "Ņefči" pirmais mačs Baku komandas laukumā beidzās bez vārtu guvuma. Savukārt Lietuvā, iespējams, viesosies slavenais Itālijas kluba Turīnas "Juventus". Tas notiks, ja "Kaunas" vienība spēs savā laukumā pārspēt zviedru klubu "Djurgarden". Šo abu komandu pirmais mačs Zviedrijā arī beidzās ar bezvārtu neizšķirtu. Trešās kvalifikācijas kārtas pirmie mači notiks 10. un 11.augustā, bet atbildes spēles - 24. un 25.augustā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu