Bauskas ielas skeitparkā pirmās sacensības (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 29. jūlijā, pulksten 12 "Latvijas Finiera" jaunuzceltajā skeitparkā pie SIA "Troja” rūpnīcas, Bauskas ielā 143, viena no pasaules atzītākajām ekstrēmās kultūras pārstāvēm - firma "Nixon" piedāvā skeitborda sacensības “Etnies sk8 session 2004”.

Sacensības notiek skeitborda frīstaila disciplīnā, kurā dalībnieks savā braucienā uz laiku izmanto dažādus skeitparka elementus. Pasākumā piedalīties varēs ikviens interesents bez maksas. Skeitborda sacensībās bez maksas varēs piedalīties jebkurš skeitbordists vecuma grupās līdz 15 g.v. (ieskaitot) un no 16 g. un vecāki. Pieteikšanās dalībai pasākumā līdz 12.00, sacensību sākums plkst. 12.30 un finālbraucieni paredzēti ap plkst. 16.00. “Etnies sk8 session 2004” sacensības notiek visā pasaulē, un Eiropā tās piedāvā firma "Nixon", kura ir iekarojusi miljoniem skeitbordistu sirdis. Lielākās no šīm sacensībām ir “Etnies European Open 2004” posmi, kas notiek lielākajās Eiropas pilsētās. Šā gada vasarā “Etnies European Open 2004” sacensību posmā Zviedrijas pilsētā Linčēpingā jau piedalījās Latvijas labākie skeitbordisti Madars Apse un Gatis Celmiņš. Madars kvalifikācijas braucienā ierindojās augstajā 8.vietā, apsteidzot daudzus slavenus profesionāļus no citām Eiropas valstīm. Tas ir augstākais sasniegums tāda līmeņa sacensībās. "Etnies" un "Nixon" rīkotās skeitborda sacensības ir vienas no populārākajām skeitborda sacensībām Eiropā. Pasākumu rīko "Etnies", "Nixon", a/s "Latvijas Finieris", “Boards.lv”. Pasākuma laikā pirmo reizi Latvijā notiks arī akcija "Pret pirātismu skeitbordā", kuru plānots organizēt vairākkārt. Pasākuma organizētāji oficiāli pauž lūgumu, lai neviens no apmeklētājiem neierastos uz pasākumu sarkanos un zilos "Nixon" džemperos ar kapuci, jo tie esot viltojumi, kuri pirkti tirgū vai "Metro" veikalos. Tāpēc uzmanīgi apdomājiet garderobi - vēl dabūsiet norauties revolucionāriem par nepareizo džempera krāsu vien. ...un video vakarā... Ar to ceturtdiena skeitbordistiem nebūt nebeidzas - pulksten 20 Kinogalerijā notiks Treesounds, Skateradio, pašas Kinogalerijas un Cliche rīkotais video vakars, kurā interesenti varēs ievērtēt jauno Cliche garadarbu "Bon Appetit". "Režija un montāža ir paveikta ar Freda Mortagne rokām, kas ir atbildīgs arī par tādu video veidošanu kā Es „Menikmati”; Flip „Sorry”. Cliche komandas sarakstā ir vērojami tādi vārdi kā JJ Roussoue, Javier Mendizabal, Lucas Puig, Jan Kliewer, Jeremie Daclin, Vincent Bressol u.c. Gan šis, gan iepriekšējais video, Europa, ir guvis ļoti lielu skeiteru atsaucību visā pasaulē. Jo īpaši pārsteigti jutās Amerikas skeiteri, jo par stāvokli Eiropā bija dzirdēts tikai leģendu formās. Šī dokumentālā filma parāda skeitbordingu no tā labākās puses – stils, radoša pieeja un gaumīga pasniegšana – laužot daudzu cilvēku priekšstatu par to, ka skeitborda paradīze ir Kalifornija" - tā www.xs.lv. Ieeja 1,50.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu