Festivāla "Jaunais vilnis" īpašie viesi būs Bonija Tailere un Tomass Anderss (3)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis", kas no 28.jūlija līdz 1.augustam notiks Dzinatru koncertzālē, īpašie ārzemju viesi būs Bonija Tailere un bijušais vācu dueta "Modern Talking" dalībnieks Tomass Anderss.

Bonija Tailere uzstāsies festivāla atklāšanas ceremonijā, bet Tomasa Andersa uzstāšanās gaidāma festivāla noslēguma ceremonijā. Tāpat festivālā uzstāsies daudzas Krievijas zvaigznes - dziedātājs Josifs Kobzons, arī Latvijas klausītāju iecienītā grupa "Mumy Troll", Filips Kirkorovs, komponists Raimonds Pauls. Piecu dienu laikā plānots noskaidrot labāko no diviem desmitiem jauno mūziķu. Par konkursa galveno balvu 25 tūkstošiem dolāru (13 500 latiem) sacentīsies mākslinieki no NVS, Baltijas, Ziemeļvalstīm, arī no Kanādas, ASV un Vācijas. Viņu sniegumu izvērtēs starptautiska žūrija ar konkursa patroniem komponistiem Raimondu Paulu un Igoru Krutoju priekšgalā. Latviju konkursā pārstāvēs vokālā grupa "Cosmos". Līdztekus jauno izpildītāju konkursam ik vakaru uz skatuves kāps arī Krievijā plašu popularitāti iemantojuši mūziķi. Atklāšanās uzstāsies Valērijs Meladze, meiteņu grupa "Via Gra", grupa "Mumij Troll", Turecka koris, projekts "Fabrika 4", Raimonds Pauls, Igors Krutojs, Leonīds Agutins. Festivāla otrajā dienā 29.jūlijā vienā koncertā ar konkursa dalībniekiem uz skatuves kāps arī Valērijs Meladze, Leonīds Agutins, grupa "Mumij Troll", Boriss Moisejevs, grupa "Diskoteka Avarija". 30.jūlijā Dzintaru koncerzālē būs "Roka nakts", kurā atkal uzstāsies Agutins, Krutojs, Pauls, Laima Vaikule. Šo koncertu vadīs Krievijas dziedātājs Josifs Kobzons. "Roka nakts" programmā pludmalē uzstāsies grupas "Okean Elzi", "Splin", "Čajf", "Tanci minus", "Zveri" un "Epidēmija". "Pop naktī" 31.jūlijā Dzintaru koncertzālē dziedās Žasmina, Kristina Orbakajte, grupa "Slivki", projekts "Fabrika 4", Laima Vaikule, Valerija, Alsu, grupa "Fabrika". Pludmalē uzstāsies grupas "Gļukoza", "Smash", "Fabrika", grupa "Korni", Varvara, grupa "Bļestašie", grupas "Refleks", "Hi - Fi" un "Fanki" no Lietuvas. Festivāla noslēguma vakarā uz skatuves kāps visās iepriekšējās dienās koncertējušās zvaigznes, un notiks uzvarētāju apbalvošana.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu