Ieva Samauska “Starp diviem sirdspukstiem” (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ieva Samauska dzimusi 1969. gadā. Savulaik piedalījusies radošajā nometnē “Aicinājums” un Jauno autoru semināros, presē publicēti viņas dzejoļi un stāsti. Tagad Ieva strādā par žurnālisti. Šī ir viņas pirmā grāmata.

“Starp diviem sirdspukstiem” ir dienasgrāmata, kas dienu pēc dienas, lappusi pēc lappuses atklāj jaunas māmiņas izjūtas, gaidot viņas pirmā bērna ierašanos pasaulē. ““Starp diviem sirdspukstiem” uzrakstīju pusnakts stundās, kad bija aizmigusi mana tolaik vēl tikai sešus mēnešus vecā meita. Esmu pārliecinājusies, ka sapņi ir ne tikai jāsapņo, bet arī jāļauj tiem piepildīties.” Ieva Samauska Cik skaisti snieg šai pēdējā februāra dienā — baltu taureņu uzlidojums no viegli saulainām, baltām debesīm. Es gribētu, lai Tu, mazulīt, tos redzi — šos taureņus! Skaties uz viņiem ar manām acīm, skaties un priecājies!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu