Labākie no labākajiem vasaras karstākajā izlasē "Top Of The Pops"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau vairāk nekā nedēļu visās (legālajās) mūzikas tirdzniecības vietās ir pieejams mūzikas albums “Top Of The Pops: Labākie no labākajiem”. Zem lielā mediju magnāta BBC Top Of The Pops preču zīmes savākušies vislabākie Latvijas hiti.

“Top Of The Pops: Labākie no labākajiem” albumā savākti nozīmīgākie hiti, kas skanējuši 2004.gada sākumā. To starpā tādu zvaigžņu muzikālie darbi kā veiksmīgais Mumiy Troll, Yanas Kay un Lindas Leen kopprojekts “Medvedica”, “Once In My Lifetime” balāde un “Ja es būtu vējš” Dona un Lily izpildījumā, neordinārā grupas The Hobos baltkrievu tautas dziesmas versija ar nosaukumu ”Don’t Forget”, A-Europas futbola himna “Caur ērkšķiem uz zvaigznēm”, “Komanda”, ko izpilda Ozols un Austrumbloks, kā arī daudzi, daudzi citi. To starpā arī jaunās, daudzsološās grupas, kā, piemēram, re:public ar dziesmu “Strēlniece”, NePlagiat - “Ļetņaja”, FINX - “Zvaigznes”, kā arī daudzas citas. BBC vairāk nekā pirms 40 gadiem radīja jaunu brendu - Top Of The Pops, kas sākotnēji bija tikai muzikāls raidījums, kurš izgāja ēterā divas reizes dienā, septiņas dienas nedēļā. Tā galvenais uzdevums bija atspoguļot visu, kas notiek Lielbritānijas mūzikas dzīvē. Mūziķiem, kas kļuvuši populāri Anglijā, katru dienu bija iespēja parādīt savu uzstāšanos, kas ierakstīta krāsainajā Top Of The Pops studijā. Šo gadu laikā Top Of The Pops ir kļuvis par vienu no pieprasītākajām radījumiem ne tikai Lielbritānijā, bet arī citās valstīs. Ar televīzijas pārraides preču zīmi tika izveidots arī jauns krāsains mūzikas žurnāls, kura latviskā versija ieņēmusi stabilu tirgus pozīciju mūsu valstī. Mūzikas apskatnieks Sandris Vanzovičs par jauno izlasi saka: "Lai gan arī šajā izlasē ir iekļauti pazīstami izpildītāji, dziesmas nav tik nodrillētas radiostacijās, līdz ar to Top Of The Pops klausīties ir krietni interesantāk. Anna Polanski, FINX, 4. elements, A-Eiropa un vēl daži piedāvā pavisam jaunas dziesmas. Arī Oceanfall un Ozola kopdarbs ar Time After Time zināmā mērā ir novitāte. Rezultāts: Platforma-Mikrofons 1:0, taču spēle, visticamāk, vēl nav beigusies."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu