Sārai Džesikai Pārkerei nav talanta (32)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktrise Sāra Džesika Pārkere saņēmusi Modes ikonas balvu no Amerikas modes dizaineru padomes. Savukārt seriāla "Sekss un lielpilsēta" producentiem mierīgi varētu pasniegt balvu par maldinoša priekšstata radīšanu pusaudžu vidū, stāstot par it kā mūsdienu sievietes dzīvi kādā ASV citadelē.

Seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne uz ceremoniju ieradās, tērpusies rožainu un melnu mežģīņu kleitā, ko darinājis nu jau mirušais Holivudas dizainers Hovards Grīrs.

"Mode ir mans liktenīgais trūkums. Tā ir mana vājība. Reizēm tu redzi kaut ko, kas tev patīk, un nevari to dabūt, bet manā gadījumā..." Viņas teikto pārtrauca sapulcējušos smiekli.

"Sāra Džesika Pārkere apliecina, ka augstā mode – kas uz brīdi bija šķirta no realitātes – tagad ir kļuvusi tuvāka tam, ko cilvēki valkā," sacīja modes žurnāla "Glamour" redaktore Sindija Līva.

Reperis P Diddy tika atzīts par labāko vīriešu modes dizaineri par kolekciju "Sean John", pārspējot veterānus Ralfu Lorēnu un Maiklu Korsu. "Jūs redzat, ka esmu ļoti laimīgs. Es izdzīvoju amerikāņu sapni," viņš sacīja.

Karolīna Herera kļuva par labāko sieviešu modes dizaineri, bet labākā aksesuāru dizainera gods tika Rīdam Krakofam. Donna Karana saņēma balvu par mūža ieguldījumu modes dizainā.

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu