Lužkovs un Bojārs stādīs kokus Maskavas dārzā (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Maskavas mērs Jurijs Lužkovs vizītes laikā Latvijas galvaspilsētā sestdien, 29.maijā, kopā ar Rīgas domes priekšsēdētāju Gundaru Bojāru (LSDSP) piedalīsies piemiņas akmens ielikšanas ceremonijā un koku stādīšanā Maskavas dārzā, kas atrodas pie Sporta manēžas.

Kā pastāstīja pašvaldības aģentūras "Rīgas dārzi un parki" vadītājs Agnis Kalnkaziņš (TP), abu pilsētu mēri katrs iestādīs vienu koku. Paredzēts, ka Lužkovs iestādīs Himalaju bērzu, bet Bojārs - dižskābardi. Pēc koku stādīšanas Latgales priekšpilsētas izpilddirektors Dmitrijs Pavlovs Maskavas delegācijai prezentēs Maskavas forštates attīstības plānu. Maskavas pilsētas pārstāvji paredzējuši sniegt "Rīgas dārzu un parku" speciālistiem priekšlikumus par Maskavas dārza attīstību. Savukārt Rīgas ainavisti plāno iesniegt savus priekšlikumus par Rīgas dārzu Maskavā, kas atradīsies Sadovņiku rajonā. Kā ziņos, dārzu izveidi abu valstu galvaspilsētās paredz līguma protokols starp Maskavas valdības Vides aizsardzības departamentu un Rīgas domes Vides departamentu, kas noslēgts 2002.gada janvārī.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu