Alūksnes kinoteātrī atkal var skatīties filmas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc mēneša pārtraukuma Alūksnes kinoteātrī “Liesma” 24.maijā atkal ir iespēja skatīties filmu. Demonstrēs ASV, Vācijas un Francijas kopražojuma melodrāmu “Aptraipītā reputācija”.

Filmu uzņēmis režisors Roberts Bentons. Viņš daudziem kinocienītājiem kļuva pazīstams septiņdesmitajos gados ar slaveno filmu “Krāmers pret Krāmeri”. Filmas “Aptraipītā reputācija” sižets stāsta par profesoru Kolmenu Silku, kas strādā prestižā koledžā. Viņš ir apmierināts ar dzīvi. Pēc dažu kolēģu domām profesoram ir nekorekta, rasistiska attieksme pret afroamerikāņu studentiem. Nespējot atrisināt šo konfliktu, K.Silks zaudē darbu. Viņa sieva nespēj to pārdzīvot un mirst. Palicis viens, profesors arvien biežāk gremdējas pagātnes atmiņās. Kādu vakaru viņš iepazīstas ar jaunu, glītu sievieti, kas atgādina jaunības dienu mīlestību. Faunija strādā par apkopēju, bet šķirtais vīrs viņu joprojām vajā un terorizē. Galveno varoņu lomās ir pazīstami aktieri - Nikola Kidmena un Entonijs Hopkinss. Filmu “Aptraipītā reputācija” demonstrēs 24., 26. un 27. maijā pulksten 18.00 un 20.00, bet 30.maijā pulksten 16.00 un 18.00.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu